Folyt. köv. :)

Ide írhattok mindenféle szerelési kérdésekről. Hogyan lehet a leggyorsabban, legjobban, legszakszerűbben kijavítani a kisebb-nagyobb meghibásodásokat. Ha valami nem sikerült és tanácsot kérnél azt is megteheted, remélem a szakértők válaszolni fognak.

Előzmények

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Nincsmáritttöbbé képe

Kell bele egy új monoblokk

Kell bele egy új monoblokk (octalinkes) és érdemes mindenképpen a gyári ajánlott blokknál kisebbet is belepróbálni, mert lehet, hogy úgy lesz jó a láncvonal (régebbi 5-6-7 sebis bicajoknál beljebb van), de egyébként simán bele rakható.

2
pkolozsi képe

köszi monoblokkal együtt

köszi
monoblokkal együtt venném.de ennél nem találom a megfelelő monoblokk hosszúságot.

3
bacskait képe

A shimano szerint (

A shimano szerint ( http://techdocs.shimano.com/media/techdocs/content/cycle/SI/NonSeries/SI... )113mm-es BB-ES25 kell hozzá.

4
pkolozsi képe

Köszönöm én is most

Köszönöm
én is most tanulmányozom

5
rasotamas képe

Jónak jó, csak venni kell

Jónak jó, csak venni kell hozzá egy megfelelő méretű oktalinkes monoblokkot és a mostani középcsapágyat arra kicserélni, ez egy plusz 2-5 ezer forint.

6
pkolozsi képe

Bocs az Off-ért a

Bocs az Off-ért
a BringaButik-nak nem tudja vki a telefonszámát,a honlapon nem találom
köszi

7
Nuvanda képe

Azt hiszem: 06-70-947-85-23

Azt hiszem: 06-70-947-85-23 (5-ig zárva vannak)

8
pkolozsi képe

köszönöm

köszönöm

10
jeremy spark képe

Van egy Columbus csöves KTM

Van egy Columbus csöves KTM paripám, azonban egy olyan hajtásrendszerrel, ami ma már nem létezik(elöl szabadonfutó). Tudtommal ez csak esztergálással tehető maivá, s ugyebár ez a teljes hátsó traktus cseréjét is jelenti, ha mai váltórendszert akarok rátenni, ami hátul fut szabadon. Szívesen eladnám a vázat mondjuk egy 10esért, de olyannak, aki meg is csinálja, mert szerintem egy nagyon jó kis darabról van szó. Akit érdekel, az írjon nekem a murzsa@yahoo.com - ra. Tudom, h nem itt kéne hirdetnem, de inkább itt akartam felvetni, mint máshol, hátha itt több elhivatott ember van a témában.

Vegyülj el