http://www.moonsaddle.com/store/c1/Featured_Products.html

régóta érzem a sejtjeimben, hogy létezhet egy más fajta kapocs is az ember és a gép között, és nem az spd-re gondoltam ilyenkor. olyan lehet, mint egy korláton ülni.
nem biztos hogy hosszabb túrára kényelmes, ami elsőre szembeszökő, és problémás lehet, az a rugózás hiánya.
az pedig egyébként is korunk pestise, hogy (már szinte teljesen) kiveszett a rugalmasság a világból, rugótlan konzumnyergek sivár hada árasztja el jobb sorsra érdemes útjainkat és a kerékpárértékesítő intézményeket. az egyhangú "nyeregnek látszó tárgyak" ízlésterrorját végre bontsa meg a fenti kifli formájú ülés, amelyet, noha rugó híján biztosan nem lehet hibátlan, az igényes közönség bizonyára lelkesen megéljenez.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Hotyhogy képe

Szivembol beszelsz. Erzelmem

Szivembol beszelsz. Erzelmem rokon a tieddel, de most nem tudnam ily ekes szoloan kifejezni azt. En egyszeruen ezeket a kifli-hold nyergeket utalom, utalom! Emelyit a gumi cukorka szinuk, es szinte erzem a mesterseges szaharin-malna izuket is ami petrolkemiai eredetu.

Utalom es megvetem az oncelu formatervezest amikor egy vizcsap sima es csuszik a szappanos keztol, amikor egy szek pupos ulesu ami nyomja a segget, amikor egy golyostoll csak egyetlen, nehezen felismerheto orientacioban foghato, mindez mert a formatervezonek unalmas a megragadhato, marokba illo csap, unalmas az egyszeru lapu szek es unalmas a sima hengeres toll.

E nyergek formatervezojenek unalmas a rugos felfuggesztesu, klasszikus es jol bevalt bor nyereg. Ez korunk fajdalmas jelensege, hogy formatervezok szabadulnak ra a hasznalati targyak gyartasanak minden teruletere es elfattyitjak a dolgokat amiknek gyakorlatilag bevalt, ido bizonyitotta valtozataik leteznek hosszu ideje mar a mindennapi eletunkben.

Koszonom gondolataid megosztasat.