Szóval bár állandóan arról hallunk, hogy nem csökkenthető a városba áramló forgalom, mert nincsenek P+R parkolók, a város egyik legkomolyabb, legújabb csomópontjában, ahol már lassan egy évtizede várjuk a parkolót, sikerült az illetékeseknek a beáramló napi autóforgalmat úgy 1500 autóra becsülni, merthogy ennyi parkolóhely épült nagyjából.
Ha nem látnám a saját szememmel, most hogy nagyjából rendeződött a terület hogy ennyit sikerült, akkor nem hinném,el magam sem. A budaörsi Auchan parkolója magában háromszor ekkora! Ami nem kiemelt állami közlekedéspolitikai
beruházás! Ha csak sejtettem is volna előre hogy ennyit terveznek....

Gondolhatnánk, hogy nincs hely. De jól látszik a térképen, hogy nemhogy sík területből van még legalább ennyi,
a jelenlegi parkoló is sokkal több autót tudna befogadni, ha parkolóház épült volna, akár a föld alá, vagy ha egyéb fejlett gépesített módszerekkel pakolnánk egymás fölé alá az autókat.
Ne mondja senki hogy nincs rá pénz, mert tökön szúrom magam! Minden másra van pénz!!
Ráadásul a terület pirossal jelölt megmaradó részére IRODÁKAT építenek. Bele a szmogba, és zajba, mert azt mindenki szereti. Így aztán mindenki nyer. A város is, és a leendő ott dolgozók is...

Ha IDE EKKORA parkolót terveztek az illetékesek, akkor mégis mennyi P+R parkolót terveznek az egész városban, és hova?

Még 500-helyet Óbudára, 1000-et Kőbányára és le van tudva az egész??

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
promontor képe

Szolgálati közlemény: nekem a

Szolgálati közlemény: nekem a fénykép valamiért nem jelenik meg és nem is letölthető...

2
Vid képe

Nekem sem. Most feltöltöttem

Nekem sem. Most feltöltöttem még egyszer, de megint semmi.Kinek kell szólni? Amíg ez rendeződik: Jól látható műholdról a parkoló melletti nagy ledózerolt földszínű építési terület. Na, ott nem parkolók lesznek.

3
Hotyhogy képe

P + R = angol nyelvu

P + R = angol nyelvu rovidites = fejlett allamok regi otlete. A kis puruttya nepek majmoljak vagy majmolni mimelik. Ugyetlen es korrupt modjukon fuseraljak a rendszert. Es bunozok lenyuljak a penzt.

4
kovácske képe

az építkezés helyén egy

az építkezés helyén egy focipálya volt, zöldterület, de megszüntették. a sport és a növényzet kedvelőinek elég szomorú ez.

5
Hotyhogy képe

Ugy hallom stadionok nonek

Ugy hallom stadionok nonek gomba modra meg a dohanyfoldeken is nagyban terem a novenyzet, ugy hogy a focisport meg a dohany noveny kedveloinek boseges kompenzacio kell legyen mindez.