Nnna szóval, mikor azt gondolja az ember, nem fogja a kard. De mi is történt, azon kívül, hogy akkorát zakóztam, hogy az eget is....
Én voltam a hülye, mer'ugye nem járdázunk, de meleg van, meg spórolunk kicsit, nem megyünk át az osztott útpálya jobb oldalára, azért a párszáz méterért.. Hát nesze, adott a múlt hét csütörtök kiba' meleg, indul a mandula Duna Plaza, Bajcsy eleje kulcskirály, aztán Hársfa u, nagymami, hazafelé Örs, benézek a bringaboltba aztán tovább Vezér út a Gvadányi felé, járdán leugrat, közben a Plus felől érkező épp elémkanyarodó kamion szélvédőjét hesszelem, lát-e a sofőr, mert a kerekek alól már nem őszinte mosollyal mondanám, hogy zebrán elsőbbségem volt...
(ez egyébként nem is igaz, mert asszem csak ha tolom a gépet vagyok rendes gyalogos akinek eféle előjogai vannak.) Lényeg, kellemes gurulásból járdáról hopp, leérkez, elsőkerék elakad valami szaron, aztán már csak a bukfenc... Jobb könyök, alkar kész, térd, csípő fáj állatul, sisakon az aszfalt rallyecsikoz, kesztyű szakad, ülök a földön és mondogatom:
NE JÁRDÁZZ, VAZZE SOHASE JÁRDÁZZ !!!!!
-Hát tényleg ne!
Remélem a képen látszik a lényeg, a szép hullafoltos szín... :o(
| Csatolmány | Méret |
|---|---|
| ABCD0015.JPG | 138.84 kB |

jobbulást ember! már csak
jobbulást ember!
már csak kicsit Bice-Boci
----------
...akrat icob, icoB
3:-O
NYÉLEN FOGOM RAKNI, NEM A JÁRDÁN!
jobbulást ------------------
jobbulást
-------------------------------
http://www.photoblog.com/gabber
Köszönöm az
Köszönöm az együttérzést.:o)
Azért ahogy nézem, boci azt a tiplit a képen, én még jól megúsztam...
-Ámbár tegnap este megdőlt a helyi rekordom, 6 napon belül a második bazi nagy zakó... Én nem tudom mivan velem, feltegyem hátra a támasztókerekeket?
Mondjuk este reptében azon agyaltam, miért lehet, hogy a nyeregből kiállva, -egy macskaköves jó rázós utón mentem keresztbe át, és egyszer csak beletekerés közben -leesik a lánc. Hogy elöl vagy hátul az nem derült ki, mivel a felkelést követően úgy kellett összekotorni a láncot a csapágyház meg a láncvilla közül.
A sajnálatos, azon kívül, hogy most már a bal oldalam is khm, hiányos bőrfelülettel bír és a bordáim is sajognak egy mély levegővételnél, hogy fektembe vagy öten elmentek mellettem, bringával, gyalog és meg sem álltak.
Nem arra vágytam, hogy valami kedves lányka a 120-as keblei közé vegye a buksimat és az ölében ébredezzem, de ahogy ott feküdtem a hátamon, vagy fél percig akárkitől legalább egy " hé ember megvagy?" jól esett volna...
De még egy kutya se jött, hogy megszagoljon... :o(
Ilyenek az emberek... én
Ilyenek az emberek... én elkaptam egy kamiont hátulról, bár nem borultam, csak kis kocc volt, de mindenki ment tovább, le se szartak. Aztán 3/4 óra centrírozás az út szélén, senki se szól egy szót se. Majd feladtam a dolgot, és a keresztbeállt kerékű bringámmal a vállamon sétáltam kb. 6 km-t, hát valahogy senkinek se támadt kedve megkérdezni, hogy nem-e tudna vmit segíteni...
Zsoltee
mikor engem elütöttek,
mikor engem elütöttek, tőlem kb másfél méterre ált a pirosban a kocsisor. szerinted valaki kiszólt, hogy jól-e vagyok? azt nem is reméltem, hogy valaki ad egy névjegyet, hogy figyi, láttam az esetet, tanuskodok, ha kell, majd hívj, mert most sietek...
már csak kicsit Bice-Boci
----------
...akrat icob, icoB
3:-O
NYÉLEN FOGOM RAKNI, NEM A JÁRDÁN!
Azért ez szomorú, nem? Én
Azért ez szomorú, nem?
Én még úgy nőttem fel, hogy átadom a helyem a buszon, segitek levenni a cekkert a vonatról, és a hölgy előtt lépek be pl egy kocsmába, meg ilyenek, de valahogy ezek az udvariassági (vagy csupán természetes) szokások kezdenek kiveszni belőlünk.
Szóval eddig is megálltam, ha láttam valakinek baja volt,
toltam én már zsigulit a Nagykörúton, vittem sebészetre kiskölköt, akinek valami lemezbiszbasz szétvágta a lábát, de ezentúl méginkább megteszem amikor csak tehetem. Azt gondolom a legrosszabb ami történhet velünk, ha lelkünkre telepszik a közöny...
Hű minő pátosszal eltelt mondatok.
No, szóval meghirdetem Pedal of Honour Bajtársi és Karitatív Egyesülete címen egymásrafigyelési akciómat !
Bocs beütöttem a fejem is !
-apropó ha a tökhéjjon (sisak) semmi se látszik csak a bogárvédő háló lefeg akkor is cseréljem a bummkalapot?
ha bumm volt, akkor igen.
ha bumm volt, akkor igen. bele ugyanis nem latsz :( bonnie
Ja,én is úgy tudom,hogy
Ja,én is úgy tudom,hogy bukás után ha a sisak koppant akkor kuka...
...................................................
No para!Normális tevékenység!
http://szabogyorgyi.blogspot.com/