Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Bazsi képe

halál jók ezek a speci

halál jók ezek a speci animációk! videókat is érdemes megnézni:D: http://cdn.specialized.com/bc/microsite/movies/
Specialized Movies Presents

2
pethodavid képe

suspect on a bicycle :D

suspect on a bicycle :D

3
R A M képe

Az ám a website! Hogy

Az ám a website! Hogy lázadnak a kerekesek, ha nem indítod el a filmet!

RAMage

4
Bazsi képe

:Djaja amúgy nektek milyen

:Djaja amúgy nektek milyen nyergetek van? vagy mit hallottatok Speckó bg nyergekről?

5
snoop képe

régebben volt egy olyan

régebben volt egy olyan ötletem, hogy csinálok egy bringás játékot flashbe', a körúton kéne ragni, hátul- vagy felülnézetes sztájlos és a kivágódó kocsiajtókat kéne úgy kerülgetni, hogy közbe hátulról se üssenek el, plusz néha lenne a sávban parkoló vészvillogós suv, meg két kocsi közül pincsivel kilépő annácska vagy vivien,... mondjuk ütemesen a jobb-ball billentyűt nyomogatva lehetne gyorsítani, level fékezni, föllel átugratni viven pincsiét [+10p], q-w vel meg jobbra-balra kanyarodni. néha be is dugulna a körút, akkor persze szabadon dönthetsz hol mész, két sáv között vagy a szélén, de akkor is lennének macerák.
szintidők lennének és szintlépés után több lenne a nehezítés.

aztán kútba fulladt, ahogy sok más bringás játékötletem is, mert annyira nem vagyok jó rajzos sajnos.