Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki magyarázni,hogy ehhez a pedálhoz milyen cipőt kéne/lehetne használni?Illetve hogy hol lehetne hozzá lépőt keríteni.

CsatolmányMéret
PICT1494[1].JPG993.33 kB
PICT1495[1].JPG964.3 kB
PICT1496[1].JPG1.06 MB

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Pontagy képe

passzolom, hogy ez milyen

passzolom, hogy ez milyen konstrukció lehet, ilyet még nem láttam, de érdemesebb lenne beruháznod valami újabbra, ha már patentes megoldásban gondolkozol.
-ha túrázáshoz, vagy városba kell, akkor a legjobb az SPD
-ha versenyzéshez, vagy edzéshez kell, akkor van az SPD-nek is nagyobb patentja, vagy esetleg LOOK-pedál a te megoldásod
---
"Atyám, bocsáss meg nekem. Én egy féreg vagyok." - Kurgán

2
lazac képe

Legjobb az SPD? Ezek szerint

Legjobb az SPD? Ezek szerint próbáltad már a Time ATAC, a Speedplay Frog és a CB Eggbeatert is?

3
Pontagy képe

nem próbáltam (talán mert

nem próbáltam (talán mert nincs rá pénzem, hogy hobbiszinten ezt tegyem) mindet, csak az SPD-t, de láttam már másik fajtát, talán éppen nálad. Más is mondta, hogy olyan nagyon átütő különbség nincsen ezek között.
---
"Atyám, bocsáss meg nekem. Én egy féreg vagyok." - Kurgán

4
.Zs. képe

Szerintem ez a régebbi time

Szerintem ez a régebbi time konstrukció, a cipő nem tudom milyen, de stopli kettő kell bele, egy hátsó meg egy első, eredetileg mindkettő fémből volt, csak aztán az elsőt műanyagra cserélték, hogy ne menjen annyira szét a pedál.

Nem hinném, hogy lehet még kapni, max ebay-en...

Fixi, kockás ing, felhajtott gallér, Bagaboo.

5
Andrejka képe

Rendben, Köszönöm a

Rendben, Köszönöm a segítséget.
bár, már megszoktam jól a klipszes pedált,indulásnál se kell pöcsölnöm vele,meg olcsóbb is,lehet azt lenne célszerű az outin is használnom?