Ma teljesen meghatódtam.A történetem pedig: A Tatai úton defektet kaptam, majd a Dévényi utca végéig toltam,mikor megállt egy biciklis pár és megkérdezték,hogy segíthetnek-e és az úriember rögtön neki is állt,hogy megragassza a lyukas kerekemet.
Ezúton is szeretném megköszönni nekik a segítségüket.
Sikerült haza bringáznom.
Üdvözlettel:Judit

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Folken képe

Nekem Árpád hídon volt ma

Nekem Árpád hídon volt ma defektem. Már épp sikerűlt megfoltozni a belsőt, mikor megáll egy futár srác segíteni. Köszi a tartalék tapaszt! :)

2
oker képe

én is köszönöm a

én is köszönöm a srácnak, aki kisegített a 15ös kulccsal két hete a megyeri környékén!
--
metálzöld ironman

3
Wilika képe

Ezt így kéne

Ezt így kéne mindig.

4
Drody képe

Nincs mit.

Nincs mit. :-)

........................
Formaharc és sci-fi.

5
gex képe

mesélek én is

mesélek én is történetet. defektet kaptam újpesten, nekiálltam foltozni, közben megállt egy bringás akinek volt pumpája majd kettétörte a szelepem (igen ezt én sem hittem el először de konkrétan letörte a felniből kilógó részt), majd továbbállt hogy akkor már nem tud segíteni. mindezt péntek délután hatkor. miközben ragasztottam elmondta hogy ő mindig hord magánál két(!) tartalékbelsőt.

úgyhogy én matuznak köszönöm hogy fél hétkor még kaput nyitott és kerített egy normális belsőt.