Sziasztok! Tervem a következő; van nekem egy felújított Csepel Marathonom (lehet, hogy nem az :D). Kb. fél éve vettem és rájöttem, hogy a váltó fölösleges itt a városban. Utánaolvastam, hogy mit miért vegyek és flip-flopnál döntöttem. Majd el fogom vinni Bajnokba átfűzni+beállítani az agyat és láncvonalat. Középrész csere 4szögtengelyesre vagy hagyjam ékesen és vegyek egysebis ékes hajtást? Ez mennyire működne? egyébként a fixi oldalt nem hiszem, hogy forgalomba fogom használni kivéve ha nagyon tetszik és tudom kezelni

Azót ez lett belőle :) Csak úgy suhan :D

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
SzupSzab képe

.

.

2
SzupSzab képe

A kép óta rejtett bowdenes

A kép óta rejtett bowdenes fékkar+bandázs+toupe specialized nyereg lett rárakva

3
feb képe

Én az ékes hajtást ha csak

Én az ékes hajtást ha csak lehet lecserélném, de lehetőleg a Csepel vázat is.
Volt olyanom, aztán egy kedves biciklis oldalról gyökketővel belement, a váz meg szanaszét hajlott.

Nyugodtan vegyél sima fixi agyat. Ha kipróbálod, úgysem kell már a szabadonfutós rész.

4
SzupSzab képe

Csepelből se a képen lévő váz

Csepelből se a képen lévő váz van, van itthon egy profibb. Leginkább a hajtást kéne átváltoztatni mert az ékest én se nagyon bírom. Beadjam szerelőhöz és mondjam meg, hogy rakjon egy új középcsapágyat ami lehet, hogy monoblokkos meg egy egysebis hajtást? Ez kijön 30-e-ből aggyal együtt? ami flip-flop lesz hehehehe

5
feb képe

Sztem ki

Sztem ki