Sziasztok!
A napokban ajánlottak nekem egy Ritchey carbon nyeregcsövet megvételre, és mivel tudom, hogy már mindent hamisítanak, kicsit kutakodtam az interneten, és érdekes megállapításra jutottam.
A kérdéses cső egy Ritchey Superlogic karbon nyeregcső (31.6os), berakom a róla kapott képeket, ami a lényeg az a befogatás módja. Az utolsó képen egy bontrager cső van, ugyanazzal a befogatással, azért csatoltam, mert azon jobban kivehető a lényeg. Szóval az tűnt fel, hogy ezt a csövet sehol sem találom ilyen fajta megoldással, csak ilyennel: http://www.probikeshop.com/images/products/tree/RITCHEY/RITCHEY-Tige-de-... http://www.ritcheylogic.com/cimg/thm/t455_x31_98451.jpg
Ezek szerint ez egy hamisítvány cső lenne, vagy csak én néztem be valamit? Direkt megnéztem a ritchey oldalán, és ott is csak az utóbbi befogatási rendszerrel láttam a csövet, sőt ahogy a kínálatukat elnézem egyetlen csövük sem készült a másik rendszerrel.
Remélem van valaki aki szakértője a dolognak és tud nekem segíteni:)
Köszi

En Ebay-en futottam bele
En Ebay-en futottam bele nagyon olcso Ritchey WSC cuccokba, de nem mertem vasarolni. Nem is azert, hogy hamis, vagy nem hamis, hanm az elado furcsa valaszai miatt. (Ebayen kivuli megallapodast forszirozott, a sima Carbon es a Superlogic nyeregcsore ugyanazt az arat mondta, stb.)
Minimum 1 honap telt el (UK elado, nem HK!), es csak most kezdenek jonni a visszajelzesek, bar egyelore 3 pozitivat kapott. Napi 3-4 cuccot adott el (csak Ebayen belul ugye), kivancsian varom a folytatast, foleg, hogy ezzel parhuzamosan az osszes eladando cucca eltunt, 3 kormany kivetelevel. Pedig voltak nyeregcsovek (sima Carbon WSC meg Superlogic) es stucnik is, sot ezek mixelese is...
Es most itt a bejegyzesed. Lehet, hogy valami van. Eleg gyanusak a korulmenyek :)
Szerk.: 2012-03-23 - 8 pozitiv visszajelzesnel jarunk...
Szerk2.: 2012-03-27 - Megjott az elso negativ visszajelzes:
"Not genuine Ritchey product as led to believe.Poor quality-obvious copy.Beware!"
Szerk3.: 2012-03-29 - Az elado valasza: "Slight print defect on stem, bad batch hense the silly low prices for these item"
ROTFL. "New: A brand-new, unused, unopened and undamaged item in original retail packaging (where packaging is applicable). If the item comes direct from a manufacturer, it may be delivered in non-retail packaging, such as a plain or unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details."