Nem nagyon akarok beleszólni, de ezt a színhasználatot szerintem át kellene gondolni
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Nem nagyon akarok beleszólni, de ezt a színhasználatot szerintem át kellene gondolni
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
szerintem is. eddig még nem
szerintem is.
eddig még nem volt olyan dizájnváltás itt az oldalon, amikor ne sikítottam volna fel, hogy ÁÁÁÁÁ, A SZEMEEEEM!
mert bizony kifolyatós. szerintem.
de ami tetszik, az az új kommentek kiemelése.
a linkeket viszont nem emeli ki semmi a sima szövegből és mint a másik bejegyzésben is látható, az előnézet fekete alapon fekete...
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
Ha a programozók
Ha a programozók billentyűzetei meg egerei létrák meg deszkák volnának, akkor Stan és Pan lenne a nevük, és ezek a maflaságaik meg mind szerencsétlen, fejbeütő forgolódásaik.
Akkor most mindegyikünk a földön lenne, és ők sem úsznák meg egymástól beszedni huppanásokat. Vajon ők is olyan maflán néznek minden szerencsétlenségre, és sosem tanulnak? :D
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
Jé, nem kattintható az új
Jé, nem kattintható az új fejléc.
Jávor Tamás
Budapest-Hegyvidék
viszont van címlap gomb
viszont van címlap gomb
Én szeretem ezt a
Én szeretem ezt a kékséget:)
----------------------------
- Udvariassági Dragonyosok - Az aszfalton kedveskedés elit csapata -
p.s.: részmunkaidős futármelót keresek, vagy valami hasonló jellegűt....
Folydogál a szemem kifele
Folydogál a szemem kifele csendesen...
Ugye ez a design csak az őszi CM-ig szól? :)
-----------------------------------------------------
"Én nem vagyok biciklis, csak sokat járok bringával."
Nekem teccik, grat! Vidám,
Nekem teccik, grat! Vidám, és ez jó. :D
üdv
Ki vagyok én de
Ki vagyok én de kérhetnénk vissza a szemkímélő feketét? :S
-------
Káros szenvedélyektől mentes: avagy milyen unalmas is lettem
Post-it design
Post-it design ;)
----
twitter
fú öcsém. most ilyen only
fú öcsém. most ilyen only writeban vagyok amíg le nem gyakom a css-t valami olvashatóra. gáz.
Mindenkinek saját ízlése
Mindenkinek saját ízlése szerint vagy bejön,vagy nem.Én speciel bírtam a feketét(egyik kedvenc színem),de nem baj az sem,hogy megakarták változtatni az oldal kinézetét,végülis miért ne?Nade könyörgöm:ilyen "izékék"?Akkor már inkább CMzöld,vagy bármi,csak ne ez a ...Persze ez csak egy ember véleménye.
Engem az zavar legfőképp,
Engem az zavar legfőképp, hogy a "friss tartalom" alatt az új hozzászólások is feketén jelenek meg, teljesen egybeolvad az egész..
A legjobb még mindig a választható skin lenne..persze mondom én ezt mindenféle programozói tudás nélkül.
........................
Formaharc és sci-fi.
mindig sírás van,
mindig sírás van, akármilyen a dizájnváltás :))
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
mert mindig szar :P
mert mindig szar :P
Aztán fél év után persze
Aztán fél év után persze mindig visszasírjuk! :-D
Nekem bejön a post-it cetlis hozzászólás. Elolvasva viszont már túl fekete-fehér. Lehetne pl.a sorszám + a hozzászóló neve sötét(matrica-)kék.
Ps.: Az előnézet tényleg nagyon LOL! :-)
- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."
elvileg most már jó *CMS*
elvileg most már jó
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Az előnézetben fasza
Az előnézetben fasza lenne, ha látszana valami. Most feketén lila. :-)
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!
A "Friss tartalom" (tracker)
A "Friss tartalom" (tracker) oldalon a vízszintes elválasztó vonalak világosszürkék világoskék alapon, katasztrófa rosszul látszanak így.
-----------------------------------------------------
"Én nem vagyok biciklis, csak sokat járok bringával."
Én annyira még nem vagyok
Én annyira még nem vagyok ismeretes ezen a honlapon, ki csinálta az új css-t? Mert még nem láttam olyan visszajelzést, hogy xy nekiállt volna javítani az unalomig ismételt hibákat.
Amúgy meg szívesen segítek, ha kell. :)
-=-=-=-=-
Piros-fekete Caprine Cherokee, piros-fekete bukó, hosszú haj, szemüveg. Fekete csomagtartó-táska, néha fehér 3M.
"Amúgy meg szívesen
"Amúgy meg szívesen segítek, ha kell."
Kelleni fogsz, csak várj türelmesen. Majd szólnak. ;-)))
Beke Dávid
Nekem nagyon bejön, mert
Nekem nagyon bejön, mert végre nem folyik ki a szemem, a kék friss szín, még ha vicces is. Hónapokig csak azért nem jártam az oldalra, mert fél percnél többet nem bírtam ki a fekete háttérre rikítóan írt betűk miatt.
Végre újra olvashatom a bejegyzéseket!
Részemről nagyon köszi!
csíra