De ha azt mondod, hogy az újak legyenek elől, akkor 600 alatt még lenyomozható. :-)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
tgz képe

És aztat hogyan is mondom?

És aztat hogyan is mondom? Verbálissan próbáltam, de nem jött be.

- - - - -
Ha a metrón Nightwisht énekelek, mindenki bolondnak néz. Ha bicajozom, akkor is. Az a jó a kerékpározásban, hogy nyugodtan énekelhetek közben Nightwisht, emiatt nem leszek hülyébbnek nézve.

2
fbobe képe

A hozzászólások fölött

A hozzászólások fölött van egy ilyen, hogy "Hozzászólás megjelenítési lehetőségek", ott a második.

3
tgz képe

Jaj bakker, benéztem, úgy

Jaj bakker, benéztem, úgy értettem, van egy olyan mód, ami az új üzeneteket teszi előre (amiket még nem láttam). :)

- - - - -
Ha a metrón Nightwisht énekelek, mindenki bolondnak néz. Ha bicajozom, akkor is. Az a jó a kerékpározásban, hogy nyugodtan énekelhetek közben Nightwisht, emiatt nem leszek hülyébbnek nézve.

4
Hotyhogy képe

"Verbálissan

"Verbálissan próbáltam..."

Erősen verbális személy lehetsz, még Nightwisht is énekelsz. :-)

Ezért különösen vigyázz, ha esetleg hangfelismerő a rendszered. Csak ezt ne próbáld meg vele verbálisan:

Format C

Return

Yes

Return

5
Hotyhogy képe

Igen észrevettem.

Igen észrevettem. Benczének válaszolva másvalaki hozzászólása alá került az üzenetem.

Erre egy újabb, megmagyarázó hozzászólásom meg az előbbi, rossz helyre került hozzászólásom fölé került.

Így egy korábbi időpont látszik a látszólag később kelt válaszomon. Teljes zűrzavar. Óriási rendszer-bogár.

6
Hemü képe

Igen, igazából neked

Igen, igazából neked szóltam, csak ott a fenti okok miatt nem akartam. :-)

Én meg azt hittem először, hogy megőrült a zongorista. :-D

_______///Hemü\\\________
\ Ezüstmúlt Kapitány. Érted. /

7
Hotyhogy képe

Köszönöm. De el kell

Köszönöm. De el kell mondanom a pontos körülményeket, hogy Lipilee láthassa, mi történhetett.

Mióta az új sárga szín séma meg a Twitter dolog bejött, azóta az Internet Explorer-rel majdnem lehetetlen letöltenem amikor be vagyok jelentkezve. Nem tudom, hogy csak a beállítással van e a baj, vagy az IE tényleg ennyire használhatatlan?

Csaknem mindig egy figyelmeztető ablak ugrik fel a letöltött oldal fölött, amit elkattintva egy fehér hibaoldal jön be, és a letöltött oldal eltúnik.

Rájöttem egy olyan trükkre, hogy megállítom a letöltést mielőtt olyan részek, mint talán a Twitter, vagy talán a banner hírdetések töltődnek, és frissítek, megint leállítva, pont időben, a töltést. Csak így sikerül mostanában, néha többszöri próbálkozásra, látnom a CM-et az IExplorerrel.

Ez a körülményes trükközés, ami válaszolásnál még bonyolultabb volt, különösen megzavarhatta a két oldalasra duzzadt blogon a válaszadásomat tegnap.

Most éppen Mozilla Firefox a nézőkém és ezen soha nem kell ilyesmi. Ez megbízható, sziklaszilárd rendszer. Mindazon által mégis, a fölmerült probléma lehet, hogy nem attól függ, min vesszük a CM-et.

8
stp1 képe

IE tényleg ennyire

IE tényleg ennyire használhatatlan.
használj Firefoxot AdBlock Plus bővítménnyel, az blokkolja az oldalakon lévő reklámokat, valamint speciálisan beállíthatod, hogy itt a CMen blokkolja a beágyazott Twitter felületet.

én így teszek. :)

9
fbobe képe

Ha tudsz, válts Firefoxra.

Ha tudsz, válts Firefoxra. Ha nem tudsz, akkor próbáld meg letiltani a JavaScriptet, az is ki fogja nyírni a Twittert, és a CM többi része használható marad nélküle. (A Youtube meg az ilyenek nem, de IE-re nem tudom hogy lehet részleges tiltást csinálni. Ha lehet, akkor a twimg.com-ot kell letiltani, legalábbis nálam a NoScript azt tiltja, és soha nem találkoztam még ezzel a twitteres cuccal.)