A szórólapos blogbejegyzésben a vállalt helyek, és időpontok bekerülnek az órarendbe, majd a hozzászólások törölve lesznek, hogy áttekinthető maradjon 3 héten át. Ha a szórólapozással kapcsolatban kérdésed van, párt keresel, vagy más technikai ezmegaz van, akkor azt ide írd, itt biztonságban van.

Társ kéne Ápr.3. ÉS/VAGY
Társ kéne Ápr.3. ÉS/VAGY 4. Margit Híd Budai hídfő vagy Széna tér helyekre 17:00-tól 19:00-ig.
-
Zsurmi
4.én ráérek, segítek.
4.én ráérek, segítek.
Akkor legyen Margit híd
Akkor legyen Margit híd dél-Budai hídfő. 17-19.
Te vagy én mennyek szórólapért? Ha nem válaszolnál időben, akkor megyek egy adagért holnap dél fele.
Írj a kapcsolatfelvételi lapomon emailt esetleg telefonszámot!
-
Zsurmi
Hát én holnap nem nagyon
Hát én holnap nem nagyon érek rá elmenni ugyhogy ha nem gond akkor menj te. Elérhetőséget irtam.
Április 4. Péntek MHB
Április 4. Péntek
MHB 12-16.30 között párt/párokat keresek
Április 4. Péntek
Árpád híd Pest aka Népfürdő felhajtó 17-19 más is jöhet
(ha esik: nem)
Hello! Holnap (ápr. 4,
Hello!
Holnap (ápr. 4, péntek) kimennék 12.00 körül a Margit híd Budai hídfőhöz. Szórólapot tudok nyomni otthon, matricát tudsz hozni? 14.00-ig biztos ráérek.
ui: persze csak ha nem esik :)
A szórólapozós fórumban
A szórólapozós fórumban már jelentkeztem 9-ére, szerda délutánra az Oktogon - Deák távra szórni; 17:00 - 19:00-ig.
Társ kéne :-)))
--------------------------------
...sic transit Gloria Estefan...
Hello! Kadath, szívesen
Hello!
Kadath, szívesen csatlakoznék szerdán! Ok?
Van matricád, vagy elugorjak egy kötegért előtte?
Üdv, Ritus.
Szia, enyhe
Szia, enyhe fáziskésés...szóval, OK, örülök, gyere persze :-))); szórólap lesz, macika viszont nincs, ha tudsz, kérlek hozz.
Thx!
...sic transit Gloria Estefan...
P.o.H., megyek 7-én, ha
P.o.H., megyek 7-én, ha szeretnéd:
6-ig dolgozom, Stadionok 19-20 jónak tűnik, megyek társnak!
Anyagot te hozz lehetőleg, szükség esetére a számom 06304002435.
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Laptoptender
*CMS* RABIC
Fergeteges, lujzeres
Fergeteges, lujzeres benézésnek köszönhetően keresem társam a Stadionokra 19:00-tól. Egy laza félóra? :)
Laptoptender
*CMS* RABIC
hétfő hét? Lehet, de
hétfő hét? Lehet, de biztosra csak hétfőn tudom megmondani.
Ádám
Laptoptender
*CMS* RABIC
Hétfőn megtelefonálom,
Hétfőn megtelefonálom, 10-körül kiderül (ha már ilyen óvatlanúl felraktad a számodat :D)
Ádám
Lassú valék. Így jár az ember, ha józan... Mindegy megízenem emilen, 10-12 között dobok hétfőn elektronikus postai üzenetet (vagy postai elektronikus üzenetet?, hmmmmmm... nehéz dolog ez a választékosság).
Ádám
Amúgy én vagyok a gyors, és tudod, az még nem bizonyított, hogy nem részeg hallucinációid eredménye vagyok.
Laptoptender
*CMS* RABIC
Szeretném hát, és
Szeretném hát, és örülök, ha jösz Lulu, az "anyagot" elhozom terveim szerint ma elugrom a Pajtába értük, oszt möglássuk..
:o)
-Valahogy megváltozott a Mátrix amig nem voltam itt, mert a HT-re írtam magam 7-én 5től 6ig oszt 6tól 7ig mega Stációkhoz az órarendben meg máshogyan van :o/
Ki érti?
Szerintem én néztem be
Szerintem én néztem be valahol, a lényeg, hogy 6-ig dolgozom, rongyolok utána hozzád, aztán amikor te elvileg elpályázol, akkor vagy maradok, vagy nem, + redsoil vagy jön, vagy nem. :)
Ha tudsz hozni plakátot, akkor kérnék a munkahelyemnek. ;-)
Ésésés feltétlen szeretnék misst! :)
Laptoptender
*CMS* RABIC
Arra megyek hazafelé,
Arra megyek hazafelé, szóval maradok szívesen.
Reméljük Redsoil pedáltárs is jön, hatkézközt többet szórunk és legalább dumálunk közbe'
-A HT-nél mindenképp leszek 5-től egy órát, ha az órarendben csupán elírás a nevem melletti bejegyzés. Rendezői konkrét tiltás esetében természetesen nem.
Jogkövető állampolgár vagyok.
Néha nem.
A KRESZ-t széljegyezni szokom.
Teljesen független
Teljesen független szándékomtól, hogy tudok-é jönni. Ha hétfőn érkezik meg külföldről vmi cucc, amivel dolgozni kell, akkor nem tudok, ha csak késő este vagy kedden, akkor jövök.
Ádám
Lu': egyetlen jó miss-e matrica van, otthon megnéztem, de külön neked őrzöm ! (sajnos kicsit maszatolódik a fekete, nem tudom mit lehet vele tenni, némelyik kicsit csúnyácska...)
Plakát is csak fiús van és nemhiszem, hogy hétfőig lesz időm a Pajtáig betekerni.
Jaj viszont megköszönöm ezúton is a diszpécser srácnak, hogy a saját cuccából kotort nekem elő miss-es matricát !!!
ÉN köszönöm.
ÉN köszönöm. Mindkettőtöknek.
Laptoptender
*CMS* RABIC
Én most nagyon lefogytam a
Én most nagyon lefogytam a készletekből, Kadath-al megszórtuk rendesen a DH-sokat. És hétfőn nem lesz időm elmenni a pajtába, úgyhogy anyag nem nagyon lesz nálam.De ha tudok, jövök.
Ádám
*
www.criticalmass.hu/lakat
http://kerekparosklub.hu/eszak-pest
Társ kéne: szombat
Társ kéne: szombat (2008.04.05.) 17h-19h-ig, vasárnap (2008.04.06.) 14h-től 18h-ig. Mármint szórólapozni :P
-------------------------------
Énblog
Itt is jelzem, h vasárnap
Itt is jelzem, h vasárnap MHB ok. Csak hogy még egyel gyarapodjanak az értelmetlen hozzászólások...
Na jó, mégse. Kérdés: idén hogy fogynak? Mennyivel kell kalkulálni? (x3, mert 7vége lesz)
Üdv és Puskapor!
Laccci Kapitány
Jacques a Foultját
Jacques a Foultját megtalálja...
Ápr.10-én csütörtökön
Ápr.10-én csütörtökön a délutáni órákra ,én is keresek olyan valakit aki el tudja hozni magával a matricákat/szórólapokat!A helyszín (MHB v.HT v.Bajcs/Andr) és az idő ,nekem mindegy 14h-tól ráérek!
Imola
---
"Romanes eunt domus!"-a Romanes nevűek a házba mennek!
Ez jól hangzik, bár én
Ez jól hangzik, bár én lehet, hogy csak 4-től érek rá. Matricát valószínűleg szerzek ma.
Rendicsek!:) Ha sikerült
Rendicsek!:)
Ha sikerült hoznod,és még mindíg jó Neked a csütörtök akkor szólj! 16 órától is jó ha elkezdjük szórni,viszont az Andr/Bajcs kilőve mert ott Petike vs. Adams lesz!
---
Van matricám, találkozzunk
Van matricám, találkozzunk 4-kor a Gellért téren, a díszkútnál! Aztán onnan mehetünk bárhová.
(Remélem olvasod, bocs, ha későn írok)
Na, négytől
Na, négytől muníciófogytáig (egy óra sem lett: tömeg volt!) terítettem a Gellérten. Egyedül, mert valahogy elkerültük egymás infromációit Ucabob-bal. erre hazafelé kivel futok össsze az MHB-nál matricázva...? ;-)
Veleeeeeeem!!! :) Figyi,ha
Veleeeeeeem!!! :) Figyi,ha jövő héten megint ráérsz még bepótólhatjuk a lemaradást!
---
Meg velem is. :) Hamar
Meg velem is. :)
Hamar elfogyott, de mondjuk nem is kaptam túl sokat Sinya bácsitól. (Amikor átvettem soknak tűnt, de rájöttem, hogy a matrica vastag jószág.)
De bunkó vagyok ,Szab is
De bunkó vagyok ,Szab is ott volt!!!
(meg Smeagol is,sajna ő mire oda ért már az összes matricánk elfogyott.)
Ne haragudj Szab,és mégeccer köszönöm a túró rudit!:)
---
Halihó, büntibe lettem,
Halihó, büntibe lettem, nem biztos, hogy elengednek a melóból, ha később tudok csatlakozni hozzátok hívlak Ucabob!
Akkor a szórólap az
Akkor a szórólap az matricát is jelent? Lehet azt is kapni a Király utca 83-ban, hogy osztogassam, vagy ragasztgassam??
Nem, a kettő más, de
Nem, a kettő más, de szórólap sztem már nincs. Mindig mindenki a matricát kéri, ezért idén jóval több készült, mint szórólapból.
Üdv és Puskapor!
Laccci Kapitány
LORD! légyszi írd meg a
LORD!
légyszi írd meg a számodat privátban (aronman@gmail.com), mert holnap beviszek a szigeten (ott leszel, nem?) lévő bringósoknak megy egyebeknek plakátot, cseébe adhatnál pár matricát! kéne szórnom holnap útközben, mert budán meg mindenfelé van dolgom és már nagyon nincs nekem.
amúgy a bbringósok ki szokták tenni a plakátokat meg matricákat is.
köszi!
aron
*
(válaszoltam magánban)
(válaszoltam magánban)
1 csepeli bringaboltban
1 csepeli bringaboltban dolgozom és a héten nem jöttek matricák... Honnan tudnék szerezni?
előre is köszi!
Hali! Jóóól
Hali! Jóóól "ráduszítom" két csepeli aktivistánkat (Zalán és Donát) és ők visznek nektek matricát+plakátot!
Mi a bolt pontos címe?
A boltra az van kiírva,
A boltra az van kiírva, hogy "kerékpár üzlet és szervíz"
Erdősor u 128.
Oks, itt is láthatják a
Oks, itt is láthatják a címet, de továbbítom a kerületi illetékeseknek. Ha esetleg péntekig nem jut el hozzád az anyag, akkor feltétlenül írj nekem E-MAIL-t(!) és akkor az egyik futárunk kiviszi Csepelre (plakát+matrica). Nehogy má' olyan bolt/szervíz ne kapjon, aki még külön kér is anyagot! :)
Ha pedig bent jársz a belvárban, akkor VII. Király 83. HP!
De intézkedek!
csütörtök 4 re ott vagyok
csütörtök 4 re ott vagyok legkésőbb.
de lehet hogy már holnap.
mennyi kéne?
van még kb. 5-6 plakát és elég kevés matrica de viszek ammennyit tudok
üdv.
csepeli "illetékes" // Zalán :)
Örülök, hogy
Örülök, hogy megkerültél! :D
Köszi, az intézkedést!!!
CM-örs viiigyázzzz!
CM-örs viiigyázzzz! :)
Örsvezetőnek tisztelettel jelentem, hogy a mára, 08-04-06 vasárnapra vállalt matricaosztást mindenki böcsülettel teljesítette!
Propaganda anyag szállító körutamat többen ellenőrző-körnek vették :D és nagy elánnal mesélték, hogy itt-is-meg-ott-is-meg-ez-volt-meg-az-volt.
MHB: Cpt. Laccci + Fgábor + Matt és további két barátjuk.
Bajcsy#Andrássy: idealis + három barátja.
Margit Szigetre már csak 15:00 óra után értem (előttem Matt is) úgyhogy Lord-ot sajnos nem találtuk, de bizonyára remekül teljesítette ő is a küldetést.
Nagy örömmel tapasztaltam a lelkesedést és a több órán át, kitartóan egyhelyben posztolást és osztogatást mindenkitől - csak így tovább! :)
A jóidőnek köszönhetően rengeteg bringás volt az utakon ill. kicsit bátortalanul, nem a forgalomban, inkább bringa-gyalogutakon. A Lánc híd járdán (mert roosevelten zsaruk voltak + amúgy sem "szabad" az úttesten :-/) 2 bringásnak is megmutattam, hogy mire jó a csengő :D Finoman, de határozottan pöttyögteted, túristák félreállnak, áthaladáskor szépen megköszönöd. Ilyen eccerű.
Az új design (eddigi tapasztalataim szerint) nagyon bejött a bringásoknak!
Keep on going!
Már csak 2 hét!
én találkoztam
én találkoztam lordékkal!
*
bizony, remekül
bizony, remekül teljesítettünk, a Margit hídi bejáratnál, az állatkertnél, a Nagyréten. csomó bátortalan új belépőt biztattunk fel (a Sziget remek lelőhely)
akik Budáról jöttek, még ott szorongatták a kezükben a MHB-nál kapott matricát :)
aron
kirakták a plakátot is a bringavárnál, örültek neki
Okés, nagyon jók
Okés, nagyon jók vagytok!!!
igenkomoly volt a mai MHB-s
igenkomoly volt a mai MHB-s brigád, köszönöm nektek jól éreztem magamat :D
mikor odaértem Matt lepaszta Lacccit, hogy neki neaggyámá :Ddd
Énblog
Sziasztok
Sziasztok bringástársak!
Én is szívesen osztok matricákat százával, hősök, deák tér, vagy zugló fele. egyedül, vagy társsal.
nem járok erre az oldalra, ha bárki bármit tud mondani (szervezők esetleg), akkor bátran írjatok a hgj@altavizsla.hu címre.
addig is igyekszem mindíg híresztelni a rádióSpécin a CM-t! hajrá!
üdv.: egy Gergő
elfelejtettem hogy az
elfelejtettem hogy az ideális az hétfő és csütörtök du. és hétvége. de természetesen máskor is nyugodtan, főleg ha sürgősen kell valaki.
üdvmegint
Holnap senki nem osztozkodik
Holnap senki nem osztozkodik a MHB-n? Pedig arra fog menni a bringások fele. Leht, hogy majd oda is átugrok/unk a Deákról. Plíz, sokat matricával várjatok!
Sziasztok! Április 14-én
Sziasztok!
Április 14-én hétfőn szivesen osztanék matricát a Deákon, ill. Andrássyn Oktogonig, de csak este hat után érek rá :( És kéne egy pár is mellém, ha lehet.
A matricát el tudom hozni, mert itt lakom a hajti-pajti mellett... Ja, és a 10 kerületben tudok osztogatni, mert ott dolgozom :S Europark fele sok a biciklis.
Andi
csekoandi@gmail.com
www.downalapitvany.hu
ide akkor :P Április 7.
ide akkor :P
Április 7. Hétfő
Fgábor, nagyon délelőtt, XXII. kerület Városház Tér
-plakátol a környékbeli középiskolákban
-"tanácsok a budapesti kerékpározáshoz" c. szórót osztogat
-XXII. kerületi csillagtúrás szórót osztogat
Énblog
Ragd meg a plakát! Ez a
Ragd meg a plakát! Ez a hetem nagyon zsúfolt lesz, de egyik nap én is jövök veled ;)
Zsoltee
Ma közbejött minden, nem
Ma közbejött minden, nem tudtam eljutni sehová sem :(
Szerdán megyek ez már fix, ha jössz akkor reggel 8-kor a Campi előtt vagyok :)
Április 7. Hétfő
Fgábor nagyon délelőtt XXII. Városház tér, nem voltam :(
Április 9. Szerda
Fgábor nagyon délelőtt XXII. Városház tér 08:00-tól, amég van szóróm és be nem jártam összes középsulit a kerületben.
Énblog
Ragasztottam a matricákból
Ragasztottam a matricákból a kőbányai úti bringagyalogút gyász több szakaszán (furcsállottam is, hogy egyetlen matrica sem volt ott). Raktam a Könyves Kálmán vs. Kőbányai közepén is, azt hiszem a bringagyalogút lámpaoszlopára. Aztán a kőér utcai keróúton is néhányat, a Határ útnál az 50-es vilinger végállomásánál és az Europark előtt a gyalog- és kerékpárutak mellett. Folyt. köv. holnap a munkábajárós útvonalamon.
PS.: Anyukámnak is nagyon tetszettek a matricák és holnap kiragaszt néhányat a dolgozójában.
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)
Elveszett közúti jelzőtáblák bejelentése: 06 1 210 05 73 (FKF Zrt.)
Kanuni Sultan Suleyman
Század vigyázz! Jelentem a
Század vigyázz!
Jelentem a küldemény maradéktalanul célbaért!
A tegnapi állat idő miatt voltak megingásaim, Redsoil pedáltárssal a Hősök Terén osztottunk, ahol a Szépművészeti mellett átmegy a bringaút, aztán átragtuk magunkat a Stációk elé ahol olyan szinten áztunk fáztunk,hogy miután Red' eltekert melóba komolyan gondolkodtam egy apróbb tábortűz gyújtásán. Aztán mérlegelve a lehetőségeket és helyzetem reménytelenségét csak a buszvégállomás sarkán lévő toronyszerű izé alá húzodtam. (lett volna pár kötélfülű szatyrom meg egy 2.l pillepalack Kocsis Irmám, tuti pár százas is beugrott volna a járókelőktől, szegény homelessnek...)
-Viszont a népek örültek a matricának, bár érdekes, volt aki úgy nézett rám, mintha az anyukája veséit árulnám. :o/ Jött egy idősebb tag, aki megállt és közölte, hogy szerinte ez baromság, és ő annak ellenére, hogy egy évben többezer km-t teker nem jön, sőt utálja ha egy kalap alá veszik a mérhetetlenül szabálytalan és bunkó módon bringázó többiekkel..." Kicsit a sisak alá szaladt szemöldökkel álltam ott, hogy azért ez sz.tem nem általános, de tántoríthatatlan volt. Ez meglepett.
Aztán megérkezett Lujka, kicsit dumáltunk, én örültem, hogy látom és egyben van, ő gondolom mégjobban örült, hogy legalább járni tud a bazi nagy esése után, odaadtam neki a misses matricát, plakátot és hazakorcsolyáztunk...
Így aztán minden jó ha a vége jó, mindenki élt boldogan az óperenciás viharfelhőkön innen és túl
Itt a vége fuss el véle.
-Lu' jobbulást, remélem minden ok. veled ! :o)
Lujkával mi
Lujkával mi történt?
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
A keróútinform-ra
A keróútinform-ra megírta.
--
kossuth - himmel.hu
Köszi a linket! Béna
Köszi a linket!
Béna voltam, megúsztam. :)
A tegnapi osztogatós pedáltársaknak pedig adok egy-egy nagy piros pont, mert marha hideg és szeles idő volt, de ők kitartottak az utolsó madriczáig.
Laptoptender
*CMS* RABIC
Esett szegény egy
Esett szegény egy bazinagyot, majd elmeséli biztos -én annyit tudok, hogy kulccsont-gyanús volt de a rtg-szerint nem volt reccs.
Esett szegény egy
Esett szegény egy bazinagyot, majd elmeséli biztos -én annyit tudok, hogy kulccsont-gyanús volt de a rtg-szerint nem volt reccs.
nofene, dadogok vagy mi?
nofene, dadogok vagy mi?
11-én és 18-án pénteken
11-én és 18-án pénteken újpesten bárhol osztogatnék. 15 órától ráérnék szinte bármeddig. kevés matricám van csak, szórólapom egyáltalán nincs. valaki csatlakozzon hozzám!
Mai napi Margit-szigetes
Mai napi Margit-szigetes osztogatás megvolt, bár inkább szigeti bejárónál tévékenykedtünk mert örültünk, hogy egyáltalán ott jöttek (szigeten kb. senki nem volt az elején) amit az eső miatt nem is csodálok... :P
Viszont maradt még egy kevés matricám, lehet beszállok melléd 11-én. Az a kevés kb. 40-50 matrica :)
Köszönet zbandesz-nek a matricákat és a helytállást! ;)
ok. akkor beírjuk magunkat?
ok. akkor beírjuk magunkat? hol? hánykor? én az összekötő pesti oldalára gonodltam. írj mailt: qswd@citromail.hu
A mai hatékony
A mai hatékony matricázáson felbuzdulva szerintem péntek du. (17:00 - 19:00) ismétlünk Rituss kolleginával - helyet holnap tudok írni, de szerintem a Margit-híd - Gelázs szakasz a sanszos. Bár széplassan mindenkinek összejött otthon meg a bájkon a CM-lutraalbum :-)))
Szóval MZ/X osztani jelkezz.
------------
...kadath...
Hmmm...beszálok, ha nem
Hmmm...beszálok, ha nem jön közbe semmi...
Ádám
------------
...kadath...
Szivesen osztanék
Szivesen osztanék szórólapokat és matricákat a nagytétényi úton és környékén munkanapokon 15 óra után.
Menjünk együtt! Szórunk
Menjünk együtt! Szórunk kerületi csillagtúrás szórólapot meg hivatalos CM matricát.
Zsoltee
Hali! Lehet rosszul
Hali! Lehet rosszul értelmezem de szórnál velem CM matricát ? (Milkusz voltam csak közben regeltem.) Ha félreértés akkor bocs:)
Jól értetted. Mikor
Jól értetted. Mikor megyünk? A holnapom sűrű, szerdán megyek Millit takarítani, csütörtök és péntek nagyrészt ráérek.
Zsoltee
Én is szívesen
Én is szívesen osztogatnék, akár holnap délelőtt / du. 3ig. Pesterzsébeten lakom, de ott nem hiszem, hogy kellene, és érdemes lenne, tehát valami forgalmas helyre elmegyek, ha van társam (legyen...) :)
Ha valakinek jó, és van szórólapja / matricája, hívjon légyszi 70/ 2468 458
Na, Közgáz: köv. héten
Na, Közgáz: köv. héten még némi szélmalom-plakátozás, de talán megéri kinyomni párat 2-3 napos élettartamra. Viszont menzát sikerült lezsíroznom, a kasszák előtti asztalra tették le szépen a macikat (sajnos nem tálcára tevős módszer, de ez is valami). Olyan 100-150 darab lehetett nálam (ezzel ki is fogytam), szóval nem nagy adag, ha tudok még szerezni, a jövő hét elején újabb akciót próbálok, de sem volt rossz, sőt! Egyébként az irodában valami nővel kellett lezsírozni, át is vette a cuccot, ők rakták ki.
Ja, gratz az illetőnek, aki az MTV székházat nyomta fel, tegnap voltam ott, és szépen díszeleg az egyik földszinti faliújságon a plakát! :D
Üdv és Puskapor!
Laccci Kapitány
Van még matrica, 5-6.000 a
Van még matrica, 5-6.000 a Pajtában, és az Iszkiriben Szternél. Ha lepattansz Rolandról hivatkozz küküre, és arra hogy feliratkozott official osztogató vagy. Na akkor viszek le az elefántcsonttornyomból. Jövő hétre még elteszek egy adagot, mert a BKV sztrájk és a hétvége még nagyon kemény lesz. Van még úgy 60 plakát is az 1200-ból.
Nagyok voltunk ma
Nagyok voltunk ma is!
Vivicitta-n röpke 1-2 óra alatt annyi embernek osztottuk az észt, oh, pardon, matricát és a régi-régi narancs/barna "tanácsok a budapesti kerékpározáshoz" tájékozatót, hogy csak NAH!
Köszi: Lujka, Cpt. Laccci, Gyalogkakukk Réka, Boci - jah, te futottál, te is NAGY VAGY!!! :)
Tapasztalat:
- sokan tőlünk tudták meg, hogy jövő vasárnap lesz a CM
(az nem valamikor májusban szokott lenni?!?)
- tájékoztató fogyott, mint a cukor
(nekem még van dögivel, viszem is mindenhova)
- jó lenne a Milli pre-CM event-ről is szóróanyag!!!
Szórólap hijján téptük a szánkat ezerrel :D
Valaki gyorsban össze tudna dobni egy kb. matricányi méretű, fekete-fehér, otthon is nyomtatható / szabdalható kis információs lapocskát A/4-re feldobálva, ami ráfér?!?
Ha ez megvan, akkor lécci rakjátok fel címlap tetejére az egyéb szóróanyag-letöltős dobozba. KÖSZI!!!
Jah, és Milli szerda+szombat! :)
Vicces volt, ja.
Vicces volt, ja. :)
Sajnálom, hogy nem tudtunk dumálni, így külön viszont hatékonyabbak voltunk.
A legnagyobb lol két tinicsaj volt, az egyik magyarázta a másiknak: "Tudod, ez az, amikor a végén emelik a bringát!" (Imidzsképzés pipa, jók vagyunk.)
Maradt nálam még madricza, ez a kisebbik baj, ennek legkésőbb 20-án találok gazdát (bár ha valaki megy még osztani és útba tudja ejteni Újpestet, szívesen átadom), a nagyobbik az, hogy van nálam 2 olyan plakát, amelynek már lenne helye, csak nem tudom eljuttatni.
Az egyik a Belvárosba menne, az Operához (psychogirl), a másik az I. kerületbe (gery, cafemodern). A plakátok Újpesten csücsülnek, velem együtt.
Ja, és van egy, amelynek még helye sincs, persze a szobámban is díszeleghet, csak ott kevesebben látják.
Lesz valaki futár? :)
Laptoptender
*CMS* RABIC
Holnap, azaz vasárnap
Holnap, azaz vasárnap ismét egyszemélyes support team leszek a vivicittán. Délre megyünk, egykor rajt, a futóim neveznek, melegítenek és futnak, szóval ellesznek nélkülem, nekem csak a cuccokra kell felügyelnem. Ez azt jelenti, hogy kvázi fix(i) helyen és csak 1-2 óra időtartamban, de tudok osztogatni, HA lesz mit.
Tud valaki segíteni rajtam így gyorsba?
Osztogatótárs is jól jön off course...
Laptoptender
*CMS* RABIC
Sziasztok! Én is szívesen
Sziasztok!
Én is szívesen segítenék! Sok ismerősnek tudnék adni meg ilyenek... Csak egy nagy problémám van nem tudom hogy honnan lehet ilyet beszerezni amit tudok én is osztogatni?!
Kérlek válaszoljon valaki minnél hamarabb vagy itt vagy e-mailban! Köszönöm előre is!!
E-mail: jozsa.bela@t-online.hu
Valaki elmondaná, hogy mi
Valaki elmondaná, hogy mi értelme bringaútvonalakon propagálni ? Ez számomra olyan, mint a templomban téríteni. Javítsatok ki ha tévedek, de nem az lenne a cél, hogy a másik halmazból menjenek minél többen cm-re ?
Kopogjunk be Hummerek
Kopogjunk be Hummerek ablakán és toljuk be a szórólapot nekik? :D Kíváncsi lennék a kivitelezhető és hatásos ötletedre. Az alap gondolat nem rossz.
Zsoltee
émmá nemtom, melyik
émmá nemtom, melyik évben, de osztogattunk a Deákon a pirosnál. Az volt a szöveg, hogy a dugóra figyelmezetetünk és mellékesen cross-sellként akkor már ugye jöhetne biciklivel is aznap...
Mondjuk nem vadásztunk direktben a hummerekre, de nagyon köszönték a tájékoztatást és páran mondták is, hogy nosza akkor.
Laptoptender
*CMS* RABIC
Eddig nem foglalkoztam a
Eddig nem foglalkoztam a flyerezős aktivizmussal, mert nem érdekelt, de azon ledöbbentem vasárnap hazafelé a Városmajornál egyik kezemben a bringa, másikban a lángos, szemben velem meg kiscsaj adta volna még a papírost a harmadik kezembe a bringaúton állva.
Én azt hittem ez alap, hogy nem a bringaútvonalakon szórtok. Szerintem oda elég a matrica is, hiszen aki használja ezeket az utakat/sávokat, jó eséllyel értesül az eseményről más csatornán keresztül is.
A dugóban cm flyert kapni olyan lehet, mint a 40 °C-ban üdítő reklámot látni : ) Az való igaz, hogy a piros lámpánál flyerezés lenne a leghatásosabb, de még így sem küldenék be senkit abba a szmogdzsungelbe.
Egy találó szöveggel viszont még a parkoló autók szélvédőjén virító szórólap is elérheti a célját.
Tegnap épp tekertem
Tegnap épp tekertem Millire, mikor a Ligetben matricát akartak nekem adni. Mondtam: "Épp a Millire megyek takarítani" Erre a srác: "Mindig csak a kifogások" :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Kadath volt az
Kadath volt az elkövető...
Ádám
alakulunk szépen :P
Gondoltam így több jut
Gondoltam így több jut azoknak, akik még nem tudják, hogy lesz cm :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Én Zugló-Petőfi híd
Én Zugló-Petőfi híd budai hídfője között tekerni.
Ha valaki hozzám vág útközben 50-100 szorólapot péntek reggel 8-9 felé, akkor én azt tök szívesen szétosztom a melohelyen. Akár többet is.
Viszont nincs kedvem rendezősködni, ahhoz túl fáradt vagyok, viszont ha valaki kölcsön ad egy polót estig, akkor abban is járkálok szívesen.
Persze ha szeretnétek.
danielhoffmann75@gmail.com
Tudod hogy az én
Tudod hogy az én kérdesemet n em tartjátok fontosnak meg lehet hogy hülyeség de létszi válaszoljatok. Köszi
Elvben a hajtipajtiban
Elvben a hajtipajtiban kaphatsz a Kiraly utcaban matricat, de korlatozott keszlet matt csak ha orarendbe bejelentkeztel. Amugy ha megkeresed a szoroanyagos oldalt, onnan nyomtathatsz, ha van ilyen lehetoseged.
kerdesed nem hulyeseg, nezz korbe az oldalon, meglesz a valasz.Ádám
Én is irtam már sok fajtát.. de egy olyan kéne amiben minden benne van..
Aki jól tud fogalmi az akkor csinélja ha van kedve ;)
Hello mindenki! Ma voltam a
Hello mindenki!
Ma voltam a Pajtában, de ott azt mondták, hogy nincs már szóróanyag.
Ritusnak köszi a sok matricát, 3db. maradt,tegnap - szerdán - Forival sokat kiosztottunk. A maradékot is elosztogatom ma, de kéne még matrica,ezért kérem, hogy akinek maradt, és már nem oszt, adjon legyen szíves. Az egész délutánom szabad ma ,és az órarenden kívüli időben is tudnám szórni.Sajnos, azt tapasztaltam tegnap, hogy még mindig sok bringás nem tud a CM-ről, vagy a programokról.
Segítségeteket előre is köszi! Hívhattok reggel 7-től a 06-20/321-9125-ön. Csörgess meg, és visszahívlak.
Mindenkinek jó tekerést!
Üdv! Bringáscsaj70 (Magdi).
Nálam még van egy kisebb
Nálam még van egy kisebb stóc.
Reggel 7-ig Újpesten találsz, aztán Árpádföldön, majd alvás után Pólus bevásárolni a gyereksarokhoz, este 8-tól ismét az újpesti gyapotföld. Sajnálom, most nemigen tudok másfelé mozogni.
Ha még aktuális.
Laptoptender
*CMS* RABIC
Köszönöm a válaszod!
Köszönöm a válaszod! Üdv: B
Holnap du. 3-tól a
Holnap du. 3-tól a Kertészetinél (Villányi u. 29-43.) fogok frissen nyomtatott és vágott szórólapot osztogatni a Dísznövény 2008 Szakkiállítás és Vásár látogatóinak. Állítólag aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! Besegít valaki, mert akkor gyártok még szórólapot. (Tudom későn szólok, de csak most tisztázódott a szombati programom.)