Van-e rá esély, hogy minden hónapban egy kijelölt napon és órában CM felvonulás jöjjön létre a belvárosban? Kisebb tömeggel mint a nagy CM-en, de talán nagyobb hatásfokkal. Ismétlés a tudás atyja:) Akinek kedve van arra tekerhet... Egy kiskörúti biciklisfelvonulás havonta talán nyomatékosítana valamit a kiskörúti forgalommentesítés érdekében. Terjedelmében is menedzselhető, talán nem is kell hivatalos engedély.

Figyeldoda! Nini! De hisz'
Figyeldoda! Nini! De hisz' ilyen már van! :)
Utolsó péntek a hónapban
dobákpeti
"Get up, stand up! Stand up for your right!"
petiBlog
Ön nyert! :)
Ön nyert! :)
Van már
Van már ilyen:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20070402/kerekparos-vonulas-utolso-...
Terjeszd a hírét és akkor talán egyre többen jönnek erre is.
Hát ezt egyszerre írtuk!
Hát ezt egyszerre írtuk! :)
dobákpeti
"Get up, stand up! Stand up for your right!"
petiBlog
Kis felvonulás csak Pesten
Kis felvonulás csak Pesten van? A linkben nincs szó vidékről... :(
Lassan egy éve minden
Lassan egy éve minden hónap utolsó péntekén van felvonulás. Utoljára múlt héten volt.
Sosem lesz nagyobb hatásfoka mint a nagynak, de a nagynak sose lesz meg az a bája mint a kicsinek. Jó hogy van mindkettő, ráadásul a kicsi is fejlődő fázisban van.
Egyrész többen megelőztek
Egyrész többen megelőztek az Utsó Péntekkel, de ezen kívül is van több olyan program, ami egyben egy kis CM is.
Figyeld az oldalt és gyere el egy-két programra.
---
Bringasávot a Nagykörútra!
Ja télleg. Végülis ma is
Ja télleg. Végülis ma is volt CM, ha úgy vesszük. :)
Ja Bocsika:)) Bár az
Ja Bocsika:))
Bár az útvonalat tekintve annyira elszórt, hogy szerintem senkinek nem tünik fel. Talán szorosabb útvonallal a belváros körül..
minden évben kb. 360 nap tekerek a városban és valahogy az az érzésem, hogy a rendszeres jelenlét még ha csak egy-két emberről is van szó többet tesz mint a ritka nagyméretű demók.
A ritka, nagy méretű
A ritka, nagy méretű demók nagy sajtóviszhangot produkálnak. igenis nagy nyomot hagy az emberekben. hiszen ennek hatására óriási ütemben nőtt a kerékpárosok száma az elmult két évben. Nyilván a városvezetés fáziskésésben van, mert nekik fontosabb a szavazóbázis megtartása, minthogy kockázatos lépésekkel jobb irányba tereljék a várost.
Autómentes Nap = Autómentes belváros.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nyélen rakjad, Ne a járdán!
Van ilyen,és az a neve,hogy Utolsó pénteki vonulás,augusztusban is lesz,minden hónap utolsó péntekén kerül megrendezésre.
Arra pedig,hogy nincs kivel tekerned a megoldás:
Nincs kivel reload vagy Tettestárskereső.
...................................................
No para!Normális tevékenység!
http://szabogyorgyi.blogspot.com/
Íme, máris írok neked ide
Íme, máris írok neked ide hírlevelet: legközelebb 31-én lesz a szokásos vonulás, de ha bármi ötleted van, hogy mondjuk minden hónap első, második és hatodik szerdáján akarsz menni a Deák tértől a Madách térig, akkor nyugodtan oszd meg velünk, hátha másnak is van kedve, s csatlakozna (ld. a 'Nincs kivel' topikot).
Biciklis lányokat a vázamra!
üdv adamekp
upd: Az ilyesfajta beírások amolyan éberségi ellenőrzők, hogy ki kapcsol a leggyorsabban.
a hatodik az hogy jon ki?:)
a hatodik az hogy jon ki?:)
Figyu, ismerünk mi már 35
Figyu, ismerünk mi már 35 napos hónapot (a májust), igaz az speciel csütörtökre esett.
Biciklis lányokat a vázamra!
üdv adamekp
wow az mikor volt? fel sem
wow az mikor volt? fel sem tunt
Tetszik nagyon a
Tetszik nagyon a hozzáállásotok!:)...Az egyetlen gond csak az sztem,hogy a hétköznapok nem túl ideálisak az embereknek:/...hétvégén nem lehetne?
Hétvégén meg lehet
Hétvégén meg lehet bringaótkommandózni;)
na majd egyszer,ha lesz
na majd egyszer,ha lesz időm leszervezni,akkor csinálunk egy tur(h)át a telkünkre! Badacsonytördemicre! Van rajt(:D) egy ház,amiben aludtunk már 15-en is egyszer. Ehhez viszont kéne azért úgy 5 nap szabadság,h tudjunk ott is programot csinálni. kb. 40% esélyt adok rá,h össze tudom hozni,mivel eléggé szarul állok idő ügyben:/...de faszányos lenne!
ÚT .........................
ÚT
Az utolsópéntek az este
Az utolsópéntek az este 6-kor szokott indulni a Hősök teréről, ez talán már belefér, ha előtte dolgozik az ember.
--
kossuth - himmel.hu
Én ott leszek,ha nem jön
Én ott leszek,ha nem jön közbe semmi. Arra gondolok,hogy megérkezik-e az új bringám időben v sem,elvileg csütörtökre ígérték. Az előző vázamat sikeresen eltörtem:D