Van-e rá esély, hogy minden hónapban egy kijelölt napon és órában CM felvonulás jöjjön létre a belvárosban? Kisebb tömeggel mint a nagy CM-en, de talán nagyobb hatásfokkal. Ismétlés a tudás atyja:) Akinek kedve van arra tekerhet... Egy kiskörúti biciklisfelvonulás havonta talán nyomatékosítana valamit a kiskörúti forgalommentesítés érdekében. Terjedelmében is menedzselhető, talán nem is kell hivatalos engedély.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
dobákpeti képe

Figyeldoda! Nini! De hisz'

Figyeldoda! Nini! De hisz' ilyen már van! :)
Utolsó péntek a hónapban

dobákpeti
"Get up, stand up! Stand up for your right!"
petiBlog

2
Prof.gruppetto.hu képe

Ön nyert! :)

Ön nyert! :)

3
Prof.gruppetto.hu képe

Van már

Van már ilyen:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20070402/kerekparos-vonulas-utolso-...
Terjeszd a hírét és akkor talán egyre többen jönnek erre is.

4
dobákpeti képe

Hát ezt egyszerre írtuk!

Hát ezt egyszerre írtuk! :)

dobákpeti
"Get up, stand up! Stand up for your right!"
petiBlog

5
Bakter képe

Kis felvonulás csak Pesten

Kis felvonulás csak Pesten van? A linkben nincs szó vidékről... :(

6
critical mass képe

Lassan egy éve minden

Lassan egy éve minden hónap utolsó péntekén van felvonulás. Utoljára múlt héten volt.
Sosem lesz nagyobb hatásfoka mint a nagynak, de a nagynak sose lesz meg az a bája mint a kicsinek. Jó hogy van mindkettő, ráadásul a kicsi is fejlődő fázisban van.

7
RoGeR képe

Egyrész többen megelőztek

Egyrész többen megelőztek az Utsó Péntekkel, de ezen kívül is van több olyan program, ami egyben egy kis CM is.

Figyeld az oldalt és gyere el egy-két programra.

---
Bringasávot a Nagykörútra!

8
Prof.gruppetto.hu képe

Ja télleg. Végülis ma is

Ja télleg. Végülis ma is volt CM, ha úgy vesszük. :)

9
zola4 képe

Ja Bocsika:)) Bár az

Ja Bocsika:))
Bár az útvonalat tekintve annyira elszórt, hogy szerintem senkinek nem tünik fel. Talán szorosabb útvonallal a belváros körül..
minden évben kb. 360 nap tekerek a városban és valahogy az az érzésem, hogy a rendszeres jelenlét még ha csak egy-két emberről is van szó többet tesz mint a ritka nagyméretű demók.

10
KAMA3 képe

A ritka, nagy méretű

A ritka, nagy méretű demók nagy sajtóviszhangot produkálnak. igenis nagy nyomot hagy az emberekben. hiszen ennek hatására óriási ütemben nőtt a kerékpárosok száma az elmult két évben. Nyilván a városvezetés fáziskésésben van, mert nekik fontosabb a szavazóbázis megtartása, minthogy kockázatos lépésekkel jobb irányba tereljék a várost.

Autómentes Nap = Autómentes belváros.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nyélen rakjad, Ne a járdán!

11
jeremy spark képe

én ennek nagyon

én ennek nagyon ürülnék,mert nem igazán van kivel tekernem,a barátaim mind lusta tepedékek...:D....ha ilyen van,akkor remélem arról kapok hírlevelet is:)

12
Györgyi képe

Van ilyen,és az a neve,hogy

Van ilyen,és az a neve,hogy Utolsó pénteki vonulás,augusztusban is lesz,minden hónap utolsó péntekén kerül megrendezésre.
Arra pedig,hogy nincs kivel tekerned a megoldás:
Nincs kivel reload vagy Tettestárskereső.
...................................................

No para!Normális tevékenység!

http://szabogyorgyi.blogspot.com/

13
adamekp képe

Íme, máris írok neked ide

Íme, máris írok neked ide hírlevelet: legközelebb 31-én lesz a szokásos vonulás, de ha bármi ötleted van, hogy mondjuk minden hónap első, második és hatodik szerdáján akarsz menni a Deák tértől a Madách térig, akkor nyugodtan oszd meg velünk, hátha másnak is van kedve, s csatlakozna (ld. a 'Nincs kivel' topikot).

Biciklis lányokat a vázamra!
üdv adamekp

upd: Az ilyesfajta beírások amolyan éberségi ellenőrzők, hogy ki kapcsol a leggyorsabban.

14
mochook képe

a hatodik az hogy jon ki?:)

a hatodik az hogy jon ki?:)

15
adamekp képe

Figyu, ismerünk mi már 35

Figyu, ismerünk mi már 35 napos hónapot (a májust), igaz az speciel csütörtökre esett.

Biciklis lányokat a vázamra!
üdv adamekp

16
mochook képe

wow az mikor volt? fel sem

wow az mikor volt? fel sem tunt

17
jeremy spark képe

Tetszik nagyon a

Tetszik nagyon a hozzáállásotok!:)...Az egyetlen gond csak az sztem,hogy a hétköznapok nem túl ideálisak az embereknek:/...hétvégén nem lehetne?

18
Györgyi képe

Hétvégén meg lehet

Hétvégén meg lehet bringaótkommandózni;)

19
jeremy spark képe

na majd egyszer,ha lesz

na majd egyszer,ha lesz időm leszervezni,akkor csinálunk egy tur(h)át a telkünkre! Badacsonytördemicre! Van rajt(:D) egy ház,amiben aludtunk már 15-en is egyszer. Ehhez viszont kéne azért úgy 5 nap szabadság,h tudjunk ott is programot csinálni. kb. 40% esélyt adok rá,h össze tudom hozni,mivel eléggé szarul állok idő ügyben:/...de faszányos lenne!

20
Györgyi képe

ÚT .........................

ÚT

21
kossuth képe

Az utolsópéntek az este

Az utolsópéntek az este 6-kor szokott indulni a Hősök teréről, ez talán már belefér, ha előtte dolgozik az ember.

--
kossuth - himmel.hu

22
jeremy spark képe

Én ott leszek,ha nem jön

Én ott leszek,ha nem jön közbe semmi. Arra gondolok,hogy megérkezik-e az új bringám időben v sem,elvileg csütörtökre ígérték. Az előző vázamat sikeresen eltörtem:D