Szeretném a segítségét kérni annak aki ismeri a fenti típus szerkezeti elemeinek (szét)szerelhetőségét!
Egyértelmű érintkezési hiba jelenlétét jelzi a lámpatestbe csatlakozó tápkábel elmozdulása megszakítja illetve zárja a kontaktust.
Sajnos semmi oldható hozzáférhetést nem látni a lámpatest megbontásához.
Egy elérhető szakember (szakszerviz)segítsége is megoldás lehetne.
Amúgy egy éve használom kiegészítő világításnak és szereléshez is (sötétben útközben) nélkülözhetetlen kellék.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
2
Frajti képe

Próbálkozz itt. Ha ő nem

Próbálkozz itt. Ha ő nem segít, akkor senki. :)

http://www.jatekklinika.hu

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

3
Nincsmáritttöbbé képe

+1, már én is írtam volna

+1, már én is írtam volna be ugyanezt :-)

4
adamerik képe

Régebbi Petzl Myo XP

Régebbi Petzl Myo XP lámpáknak is ez szokott lenni a baja, de az T6 kulccsal "könnyen" szerelhető. A kábel szigetelése eltöredezik, zárlatos lesz, elem esetében nem világít, újratölthető akku használatakor néha felmelegszik, füstöl, esetleg meggyullad a kábel.
A cég kiadott egy közleményt, hogy a régi lámpák nem voltak KOMPATIBILISEK az újratölthető elemekkel (NiMH akku), de az újakkal már nincs ez a gond.
Írtam nekik egy email, hogy ezt meg hogy értik: Az új is zárlatos lesz, csak nem gyullad ki?
Nem válaszoltak...
Egy rossz minőségű kábel beépítése nem kompatibilitás kérdése. Mérges voltam, na.

5
venyerin képe

Igazad van, én is kibuktam

Igazad van, én is kibuktam rájuk.

Elképesztő, hogy tizenezer forintos, amúgy tényleg tök jó fejlámpákat kell kidobálni, mert valami lökött anno megpróbált még ötven fillért kispórolni a vezetéknél.... :(

A MyoBelt 3-asom régóta döglődik már, de eltökélt szándékom megcsinálni jól, költség és idő letojva, és nem venni újat, bármennyire is az volna modellszerű lépés.

-----------------------------------------------------
"Én nem vagyok biciklis, csak sokat járok bringával."

6
szoszke47 képe

Azóta sikerült kapcsolatba

Azóta sikerült kapcsolatba lépnem az egyik segítőkész és tök normális kereskedővel.
Tájékoztatott, (és elismerte) hogy ez a típus gyengélkedik- illetve rendelkezik- ilyen fogyatékkal, ami sajnálatosan rontja a márka hitelét.
Vállalta hogy vigyem be az üzletbe, és visszaküldik a gyártónak javításra még úgy is, hogy nem tudom hitelesen igazolni a garancia jogosságát.
(Ami ennél a gyártmánynál három év)
Majd beszámolok milyen eredménnyel kecsegtem:)

7
norbijúzer képe

nekem pont 1 hete a

nekem pont 1 hete a bikefun-nal volt nagyon pozitív tapasztalatom lámpa ügyben.
bár ott nem az elektronika, hanem a tartókonzol bizonyult gyengének. még abba is belementem volna, hogy ésszerű áron adjanak új konzolt, mert részben az én hibámból tört le (kicsit oldalirányba is megtekertem véletlenül, amikor be akartam pattintani).
erre visszaírtak, hogy térítésmentesen adnak új konzolt, csak menjek be oda, ahol vettem, ők elküldik nekik pár napon belül. a jófejség netovábbja az volt, hogy én sem tudtam blokkal igazolni a vásárlást, mert nem találtam a blokkot (igaz, nincs is rajta tételesen a termék, csak egy összeg), mégis tök ingyen odaadták a konzolt.

--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"