Haho!
Van egy kis gondom: vezetek nelkuli km oram nagyon jo csak kb 2 orankent nagyon nagy sebesseget mer, emiatt a max sebesseg kiakad 99.9 km/h-nal. Ez fenemod zavar.

Mit tegyek? Erdemes uj elemekkel probalkozni? (amikor megvettem volt benne elem es nem tudom miota allt benne.)
Vagy bebuktam es vegyek cateyet? (vagy milyen megbizhato markat?)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Wadmalac képe

Nekem a Sigmasportom

Nekem a Sigmasportom produkált ilyet, ha a konzolban vagy a szenzorban merült az elem. Maga az óra nem lehet az ok sztem. Egy elemcserét a szenzorban, ha ott is van, a konzolban mindenképp érdemes megpróbálni.
Wad

2
PTeker képe

Azt mondod? Mert nekem is

Azt mondod? Mert nekem is sigma sport wireless van az egyik gépen, és nem mindig mér, de azt gondoltam bezavar valami, mivel ezek erről híresek sajnos :(
De akkor megpróbálom a jeladóban cserélni én is .

Sör nélkül rakom oszt?

3
Wadmalac képe

Mezőnyben tekerésnél volt

Mezőnyben tekerésnél volt már, hogy néha duplázta a tempót. Egyszercsak vki úgy 3 méterről azt mondja: basszus, dupla tempót mutogat az órám. Lazán turbóztuk egymás jelét.
Egyébként lehet konzol-óra kontakthiba is, nekem az produkált 276,8 km/h max sebességet.
Ha fárad az elem, nem folyamatosan xar a jel, csak néha, de egyre gyakrabban ahogy esik a zeusz. Szal sztemez a legvalószínűbb.
De mostantól igyekszem odafigyelni, hogy más rádiójel szokta-e zavarni. Utánanézek a jeladó frekvenciának.
Wad

4
PTeker képe

Cateye órák (Wireless) és

Cateye órák (Wireless) és (Astrale) egymás mellett vannak az egyik lóg a másik áll, megpörgetem az egyik kerekét és mindketten mérnek :) vicces jelenség :) pedig tök más a cateyájon belül.

Sör nélkül rakom oszt?

5
PTeker képe

Off : Lassabban menj 2

Off : Lassabban menj 2 óránként :)

On : Nem lehet hogy bezavar valami? teszem azt mindig ugyanarra mész és esetleg egy nagy feszültségű kábel bezavar. (vagy 1000 más dolog is bezavarhatja a jelet)
Ilyet még nem hallottam hogy időnként fordul elő, olyat már igen hogy helyhez kötött a probléma.
Az elemet szerintem nem érdemes kipróbálni, mert mérni mér rendesen.
Legrosszabb esetben vezetékes km óra. :(

Sör nélkül rakom oszt?

6
bigacsiga képe

Nem tudom mi zavarhatna be.

Nem tudom mi zavarhatna be. Amikor figyelem sosem jelentkezik a problema.
De ha nem nezem... ;)

De ha merul az elem nem kevesebbnek kellene lennie az impulzusnak?
Holnap megprobalok uj elemeket szerezni.

7
Wadmalac képe

"De ha merul az elem nem

"De ha merul az elem nem kevesebbnek kellene lennie az impulzusnak?"
Ha esik az elem feszültsége, előfordulhat, hogy jeladás közben úgy leesik a feszültség, hogy a jel megszakad, ekkor visszabillen a feszültség magasabbra, és kilök még egy jelet. Innentől egy jel két darabban ment ki, és az óra vevője ezt mint 2 jelet értékeli. Máris dupla a tempód. Hasonló a jelenség, mint egyes LCD-s kijelzős kütyüknél, ahol a gyengülő elemtől a kijelző lüktetve elhalványul.
Wad

8
feb képe

Ha még garanciális, vidd

Ha még garanciális, vidd vissza mielőbb. Keresgéljék ők a hiba okát.

9
bigacsiga képe

nem volt hozza garancia. :(

nem volt hozza garancia. :(

10
feb képe

Hogy lehet az? Nem boltban

Hogy lehet az? Nem boltban vetted?

11
bigacsiga képe

webboltbol rendeltek

webboltbol rendeltek ismeroseim akiktol kaptam. Garanciarol nem szolt a dobozban semmi. Blokkot, szamlat nem kaptam hisz ajandek volt.

12
feb képe

Értem. Esetleg az

Értem. Esetleg az ismerősök rákérdezhetnének.

Arra gondoltam, hogy biztos zárlatos a jeladó, aztán láttam, hogy vezeték nélküli.

13
bigacsiga képe

Nos azt hiszem itt az

Nos azt hiszem itt az elemcsere nem fog segíteni. Az órát megnéztem egy ATM, egy autó (üresjáratban) és egy Cateye lámpa mellett. Az eredmény szerintem megdöbbentő:
http://www.youtube.com/watch?v=aK64N07v5MI

http://www.youtube.com/watch?v=6U75w8z5AJI

http://www.youtube.com/watch?v=d4qMmP7r6Dw

Ezt visszaviszem/küldöm, ne vegyetek ilyet!
Hanem én milyent vegyek? :) Drótnélkülit szeretnék, aminek nincsenek ilyen betegségei...

14
Wadmalac képe

Aztaq.... na ez meglep,

Aztaq.... na ez meglep, nekem Sigma Sport van, ott soha ilyet nem tapasztaltam. Ott csak olyan volt hogy 2 wireless egymás jelét feltolta, de hogy másra reagálna, az sosem tűnt fel. De most majd otthon azért letesztelem.
Hát ez így tényleg vicc, egy noname kínai békafingatótól nem lepne meg, de a Raleigh azért név.
Tescoban lehet kapni kemény 5900ért wireless noname kínai órát, még pedálszenzora is van és hibátlanul működik.
Wad

15
Nuvanda képe

Azért az kiderült, hogy az

Azért az kiderült, hogy az ATM és az álló autó gyorsabb, mint a lámpád. Cserébe az megbízhatóbban, egyenletesebben megy. :)

16
bigacsiga képe

Nomost Heisemberg relacioja

Nomost Heisemberg relacioja alapjan a targyak helyzete ismert ugyhogy a sebesseguket nem tudjuk pontosan meghatarozni...

17
Nuvanda képe

:-) Gondolom ezek után nem

:-)

Gondolom ezek után nem is reklamálsz a gyártónál...

18
Zsül képe

Sziasztok!A tanácsotokra

Sziasztok!A tanácsotokra lenne szükségem:kinéztem magamnak a CATEYE ASTRALE 8-at.Tetszik a kinézete,a funkciói,de mielőtt fejest ugranék a vételbe,kikérném a véleményeteket pro és kontra.Előre is köszönöm!(Bocs hogy ide írok,de nem akartam csak ezért új bejegyzést nyitni!)

19
lrdr képe

Helyesen tetted, a

Helyesen tetted, a Cateye-ról azonban én csak összességében tudok nyilatkozni: bár az ár-érték arányuk mostanában eléggé elszállt (negatív irányban), önmagában az utóbbival nincs gond, tehát ha a funkciók bejönnek, akkor a minőséggel biztosan elégedett leszel.

(Még a vezeték nélkülijeik sem játsszák a kiakadós játékot, amennyire én tudom.)

20
Zsül képe

Köszi a

Köszi a segítséget!Egyébként úgy döntöttem,hogy mégegyszer átnézem a kínálatot,hátha lessz mégjobb(hamár írtad hogy nem akadnak ki a vezetéknélküliek...)

21
venyerin képe

A (vezetékes) VDO A8

A (vezetékes) VDO A8 órácskám szerint ma reggel melóba jövet kitekertem valahol a 92 km/h-t.

Menő-e vagyok? :)))

-----------------------------------------------------
Péntek 13-án regisztráltam és sárkányon lovagolok, mi kell még? :)