Soha nem tudom, hogy a fékpofa hosszabbik felének előre vagy hátrafele kell állnia. Legutóbb szimmetrikusat raktam fel, így most puskázni sem tudok. Segítsetek ebben, köszi.
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Soha nem tudom, hogy a fékpofa hosszabbik felének előre vagy hátrafele kell állnia. Legutóbb szimmetrikusat raktam fel, így most puskázni sem tudok. Segítsetek ebben, köszi.
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Az enyémen hátrafelé áll
Az enyémen hátrafelé áll a hosszú vége, ha jól emlékszem. De szokott rajta pici L és R betű, hogy melyiket hova.
--------
bringawiki.hu - Szerkeszd te is!
+1, vagy egy nyíl a
+1, vagy egy nyíl a forgásirány felé.
Ilyen jeleket még egy
Ilyen jeleket még egy fékpofán sem láttam, ezen sincs semmi a WEAR LINE feliraton kívül, de megkérdeztem egy ismerős szerelőt, és ő is azt mondta, hogy a hosszú álljon hátrafelé. Már fel is raktam.
Köszönöm a segítséget.
_________///Hemü\\\__________
\ ...Az én járművem pöccre indul... /
A lényeg, hogy a rövidebb
A lényeg, hogy a rövidebb legyen a forgásirány elején és lehetőleg ez az eleje érjen hamarabb a felnihez.