Nagyobb erőkifejtésnél az 540-es SPD pedálom kattog,mit tegyek?
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Nagyobb erőkifejtésnél az 540-es SPD pedálom kattog,mit tegyek?
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Tekerj gyengébben :) Biztos
Tekerj gyengébben :)
Biztos a pedál az? nem a hajtómű esetleg monoblokk?
Nekem akkor volt ilyen tapasztalatom ha a pedál kezdett csapágyas lenni, nem kotyog lötyög?
De lehet csak ki kéne tisztítani esetleg?
Én a te helyedben kipróbálnám egy másik pedállal a biciklit.
És a pedált is egy másik biciklin.
nekem volt ilyen 520-szal.
nekem volt ilyen 520-szal. telenyomtam wd 40-nel és utána nem kattogott. remélem nálad is elmúlik kerasz!
tibor
A legjobb lenne szétszedni
A legjobb lenne szétszedni és zsírozni, de persze ha nem tudod szétszedni akkor a wd40is jó csak a zsír az tovább tartana, wd40 = elsősegély, de sajna nem gyógyítja hosszútávon a betegségeket.
A WD40 inkább oldószer,
A WD40 inkább oldószer, mint kenőanyag. Nem használnám golyóscsapágyhoz (maximum zsírozás előtti tisztításra).
A csapágy elég zárt, nem
A csapágy elég zárt, nem azt kell szétszedni és befújni! A rugót, meg a csavart ami befeszíti. Az nem mozog sokat.
Nekem is kattogott az 520-as, WD40 kezelés után elmúlt.
-
Zsurmi
Az én pedálkattogásom is
Az én pedálkattogásom is monoblokkcserébe torkollt múlt héten
:(.
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan
Köszi!Mindenhová olaj,vagy
Köszi!Mindenhová olaj,vagy zsir(pedál,hajtókar,monoblokk stb...)Most csend van.Köszönöm mindenkinek!!!
A kenésre mindig figyelj
A kenésre mindig figyelj egy idő után hangja van egy idő után pedig használhatatlan lesz.
Örülök hogy ilyen gyorsan és egyszerűen megoldódott.
mellesleg egy elkoszolódott
mellesleg egy elkoszolódott nyeregvázcső is tud meglepetéseket okozni, mert mindenhonnan hallatszik a recsegése, csak pont a forrástól nem :)
én nyikorgást hallottam
én nyikorgást hallottam sok ideig.. azt hittem az első kerék.. a gumi..aztán, hogy a fékpofa.. és csak néha hallottam... aztán kiderült, hogy az ülés az:D egyébként nekem is kattog a taposópedál a treken.. nem hiszem, hogy a dura középrész volna a hibás :o
---------------------------------
Észak Pest.
Mikor szedted szét
Mikor szedted szét utoljára és tisztítottad ki rendesen? a por, sár és egyéb szennyeződések elegyedve a kenőanyagokkal, érdekes dolgokra képesek, az első az a stucni egy mtbnél pl hamar elkezd nyikorogni, outinál a nyereg, mivel ha nincs sárvédő a kosz könnyen felcsapódik és beeszi magát.
asszem még nem
asszem még nem tisztítottam..meg ez csak egy ideiglenes pedál kölcsönbe... veszek hamarosan egy újat.. és vigyázok rá
---------------------------------
Észak Pest.