Sziasztok,
szétment a rejtett bovdenházam ( shimano 105-ös fékrendszer) a verseny biciklimen, ha ki akarom cserélni le kell venni a bandázst vagy csak az elején meg kell bontani és kihuzni a régit és az újat berakni?
köszi, Roysy
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Sziasztok,
szétment a rejtett bovdenházam ( shimano 105-ös fékrendszer) a verseny biciklimen, ha ki akarom cserélni le kell venni a bandázst vagy csak az elején meg kell bontani és kihuzni a régit és az újat berakni?
köszi, Roysy
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
szerintem a bandázs alól
szerintem a bandázs alól nem fogod tudni kihúzni, ha nem tekered le. visszarakni pedig végképp lehetetlen...
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
Ha jól van betekerve, akkor
Ha jól van betekerve, akkor egészen biztosan nem tudja leszedni sem...
Sőt ha a kományban van hely marva neki, akkor nagy sansszal oda is van ragasztva :)
------------
Life is Random
Nem tudod szétszedni csak
Nem tudod szétszedni csak ha a bandázs ugrik, de megéri hidd el, nemcsak hogy új bowden házad lesz de, lesz egy gyönyörű új bandázsod és nem utolsó sorban megtanulhatsz bandázsolni, nem is gondolod mily szép lesz paripád ezen művelet után.
Ha meg félsz tőle szólj és valaki biztos vagyok benne hogy segít (én is pl.)
Köszi a válaszokat,
Köszi a válaszokat, különösen a pozitiv hozzáállást és a segitség felajánlását, van esetleg valami trükkje a bandázsolásnak amit mindenképpen érdemes tudni?
Ro.
Meg kell feszíteni (addig a
Meg kell feszíteni (addig a pontig,ahol már exponenciálisan kezd nőni a "rugómerevsége"-magyarul már majdnem szakad),miközben tekered(előtte célszerű szakítópróbázni kisebb darabokon).
Ez lehet, h viccesen hangzik,de én pl. elsőre simán kihagytam. :D
Valamint érdemes a kormány végénél fejezni be.
Sodrásirány ízlés szerint.