Indul az agyváltóprojekt. Megtudtam, hogy a sramnak is vannak elég komoly darabjai, tehát ebbe az irányba indulnék el.
8 óra múlva lejár egy aukció, amin pont ilyen fut, most épp 52 euró az ára, de ez nem jelent semmit.
Szerintetek:
1. Mennyi legyen a legmagasabb licitem? (nemigen találtam árlistát)
2. ha csak az agyat árulja, de tartozékokat nem, az mégis, mit jelenthet? Váltókart csak?
3. halottak a punkok? (nem.)
Köcce a segítséget!

2. Külön be kell
2. Külön be kell szerezned/megvenned a szerelékeket hozzá. Rögzítő csavarok, bowden rögzítő, meg ilyesmik.
Váltókart is kell szerezned hozzá, és gondolom csak az Sram saját váltókarja jó hozzá.
Szóval ezek még plusz költségek lesznek...
2. Külön be kell
2. Külön be kell szerezned/megvenned a szerelékeket hozzá. Rögzítő csavarok, bowden rögzítő, meg ilyesmik.
Váltókart is kell szerezned hozzá, és gondolom csak az Sram saját váltókarja jó hozzá.
Szóval ezek még plusz költségek lesznek...
+1
4.a gyártók motyói évről évreváltoznak, ezek alól a sram sem kivétel(gondolom)!
nem az örökké valóságnak gyártanak, ha beszarik nem nagyon kapsz hozzá alkatrészt, vagy arany árban!(főleg nem kis hazánkban)
ezeket is vedd számításba!
persze, ha ez az álmod, vedd meg! :)
1. Legmagasab licithez
1. Legmagasab licithez segítség:
http://pepedal.com/agyak.html
Köszönöm a segítséget,
Köszönöm a segítséget, hosszú távon mindenképp hasznos lesz.
Rövid távon meg az új lakásom részleteiről beszélgettem és filóztam, 21:50-kor telefonáltam kétségbeesetten, 21:52-re voltunk az oldalon és igen, akkor pont 2 perccel voltunk a licit vége után.
Egyébként 68 euróért ment el, amennyiért alapjában véve valószínűleg jó vásár lett volna, de egyébként is elgondolkodtatott, hogyan tudnám mindazt beszerezni hozzá, amit írtatok.
Igazából a hsz-kat már Nyehi közvetítette felém telefonon, és ő is azt mondta, hogy egyszerűen nem lehet azt tudni, mennyire szívom meg ezzzel a vásárral.
Tehát egy ugyanilyen cuccot keresek teljes szettben, ha valaki lát olcsón vagy licitálós oldalon, kérem, hogy szóljon.
Szeretném gyorsan, de ha később lesz, az sem gond, mert alapvetően rémesen sok pénz lesz a kecófelújítás is.
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC
Óóóóó. AZt
Óóóóó.
AZt képzeljétek, hogy újra meghirdették. Ugyanazt.
Nagyon izgulTAM.
Elkezdtem ide is írni sokat és lelkeset.
Aztán rájöttem, hogy bővült új sorral a leírás.
Rücktrittnabe.
Ez jelenti azt, hogy kontrás.
Szomorú vagyok.
Ha lát valaki sram agyváltót, ugye szól?
Köcce!
Forgass!
*CMS* RABIC
Miért kell neked i9?
Miért kell neked i9? Miért nem jó a Nexus 8 sebis, esetleg abból a Deluxe? Sokkal egyszerűbben kapsz hozzá alkatrészt meg minden, és kiforrottabb technológia (az iMotion még tavaly ősszel is vaporware volt).
SRAMból eddig csak háromsebiset használtam, sokkal vacakabbul vált, mint a Shimano 3 sebis. Persze lehet, hogy az i9 ettől még jó, olvass utána...
Ja és az ebay-n nem kell izgulni, ilyesmiből mindig van újabb és újabb eladó, nem szalasztasz el semmit.
pata+1 azonkivül,ha nem
pata+1
azonkivül,ha nem teljes a szett,akkor nem szabad megvenni.A váltokar a pozicionálás miatt specifikus,mással nem helyettesíthető.persze minden megoldható,de nem mindegy az ár,amit ezért fizetsz.
Tradicio és Minőség! 1954-ota :D
azért van preferencia a
azért van preferencia a sramra, mert úgy általában sokkal jobbnak tartják, mint shimanót.
nem kell 9.
ez volt éppen liciten. azóta nem volt más sram agyváltó.
ha láttok ilyesmit, nyugodtan jöhet kommentbe vagy bárhogy.
Forgass!
*CMS* RABIC
általában sokkal jobbnak
általában sokkal jobbnak tartják, mint shimanót
Ezt én nem így hallottam. Belinkeled esetleg, hol láttad?
szóbeli közlés. te
szóbeli közlés.
te agyváltóban gondolod vagy egyébként is?
Forgass!
*CMS* RABIC
Agyváltóban. Nekem egy
Agyváltóban. Nekem egy bicajomon van egy SRAM T3 (3 sebességes, kontrás), össze sem hasonlítható a Shimano 3 sebisével (abból egy szabadonfutó, SG-3R41-es van), durvábban vált, hangos, nehezebb beállítani.
A kedvenc bicajomon pedig egy 8 sebességes Shimano SG-8R25-ös van ("red band" és "deluxe" neveken fut, needle bearing, ugyanaz a mechanika, mint az Alfine), amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. I-motion 9-est még nem használtam, arról nem tudok semmit, de állítólag az Alfine/Red band jobb mechanikailag.
oké, még egy
oké, még egy körbekérdezés lesz, köszi az infót. :)
Forgass!
*CMS* RABIC