mostanában nem látok "lopott bringákat" a jobb alsó sarokban vagy csak nekem hiányzik?
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
mostanában nem látok "lopott bringákat" a jobb alsó sarokban vagy csak nekem hiányzik?
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
és eltűntek a hírek is...
és eltűntek a hírek is...
Néha leszedi Ninja az ilyen
Néha leszedi Ninja az ilyen dolgokat gyorsítás végett...
=======
_Petya_
foto | lap
keReket fel!
Igen, néha még a kereső
Igen, néha még a kereső is eltűnik :)
Tomi.
egen. nálam például most
egen. nálam például most is el van tűnve...már egy jó ideje
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zölden-fehéren-virágosan
Átköltözött
Átköltözött ide
állítólag itt a helye neki
:) én a
:) én a keresőablakocskát hiányolom, amibe beírhatnám mondjuk, hogy "szemüveg", vagy "cserbenhagyás" és feladná az ilyen témájú beszélgetéseket...
Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zölden-fehéren-virágosan
google.com "keresendő
google.com "keresendő szöveg site:criticalmass.hu"
------------
Life is Random
Látjátok, mert csak egy
Látjátok, mert csak egy ócska sodronnyal volt a html-be kötve, ezt is ellopták.
üdv adamekp
Hi! Hol van a facse felület
Hi!
Hol van a facse felület az oldalról, ill. hogy mennyi like-nál tart a CM?
Eltűnt ugyanakkor a
Eltűnt ugyanakkor a Kerékpáros klub bannere is. :/
Az új elnökségben sincs meg
Az új elnökségben sincs meg az erő ahhoz, hogy az MK kitörjön a rá jellemző ördögi körből. :( Szomorú. CM365? Élt 65 napot?
Én inkább azon szomorodtam
Én inkább azon szomorodtam el, hogy meglestem az MK honlapját, kerestem, hogy kik vannak benne - mármint elnökségi tagokat, vagy valami "magunkról" oldalt. Kibaszottul nehezen találtam meg, aztán nagy nehezen rájöttem, hol van, de az elnök az, aki egy sort sem írt magáról, a kapcsolat menüben a régi elnök neve és telefonszáma van feltüntetve - mert érdekelt volna. Mire megtaláltam, annyi idő telt el, hogy már nem is érdekelt.
A honlap tényleg gáz, ahogy
A honlap tényleg gáz, ahogy ástam magam bele, úgy jöttem rá a sufni megoldásokra. Talán őszre elkészülhet az új alapja: cikkek, hírek, hírlevél, fórum, területi szervezetek, BAM.
Végre tényleg mind az öten
Végre tényleg mind az öten egyformán kiveszik a részüket a munkából. Szerintem ez a legfontosabb, mert már nem az emberi erőforrás határozza meg, hogy mivel foglalkoznak. Az elnökségben jelenleg azon dolgoznak, hogy az idei költségvetés rendben legyen. Eddig úgy néz ki, hogy évek óta talán pozitív lesz a mérleg és olyanra is jut, amire eddig nem. Érdemes olvasgatni az elnökségi jegyzőkönyveket, abból kiderül, mennyi meló van a háttérben.
Ez jó hír. :) Ha átláthatóbb
Ez jó hír. :) Ha átláthatóbb lesz az a honlap, akkor megkeresem a jegyzőkönyveket, most nincs ennyi időm, hogy keresgéljek.
Rólunk/dokumentumok alja:
Rólunk/dokumentumok alja: http://kerekparosklub.hu/rolunk/dokumentumok
Az elnökségik fent vannak, EB jegyzőkönyv még egy hiányzik
Köszönöm.
Köszönöm.
Néha hiányzik a like gomb a
Néha hiányzik a like gomb a poszt alól :)
Csinálj egyet post-it-ből :D
Csinálj egyet post-it-ből :D