A Védegylet és a Reflex Környezetvédő Egyesület közérdekű adatokért fordult a tervezett magyarországi Dakar-szakasz ügyében az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkárához.
Úgy tűnik dakar rollerre van 2 millió eurója az országnak.

Részletek itten:
http://href.hu/x/4xy9

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
gyorkos képe

Hasonló, mint hiperszuper

Hasonló, mint hiperszuper felszereltségű, különleges kialakítású buszt küldeni a Budapest-Bamako ralira. Közben meg már suttyomban készülgetett az új paraméterkönyv. Igaz, 80 milliárdnál pár tíz millió (vagy inkább 100) ide-vagy oda.

Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330

Elveszett közúti jelzőtáblák bejeletése: 06 1 210 05 73 (FKF Zrt.)

Kanuni Sultan Suleyman

2
Szab képe

És ki küldte a buszt? Mert

És ki küldte a buszt? Mert - tudtommal - nem az állam, nem a BKV, vagyis nem közpénz, magánember meg hagy csinálja amit akar. A BKV tudtommal adott két sofőrt, oszt ennyi. Ez akkora baj?

3
gyorkos képe

Ennek külön örülök. Nem

Ennek külön örülök. Nem szerettem volna ha a BKV ilyen cirkuszra akár 1 Ft-ot is elköltött volna a jegyekből, amit megveszek. Mindegy. Szórja csak a pénzét a sok újgazdag. Remélem jó drágán vették meg a buszt a BKV-tól.

Kanuni Sultan Suleyman

4
gyorkos képe

Ennek külön örülök. Nem

Ennek külön örülök. Nem szerettem volna ha a BKV ilyen cirkuszra akár 1 Ft-ot is elköltött volna a jegyekből, amit megveszek. Mindegy. Szórja csak a pénzét a sok újgazdag. Remélem jó drágán vették meg a buszt a BKV-tól.

Kanuni Sultan Suleyman

5
Névtelen képe

Az alfa-busz küldte a

Az alfa-busz küldte a buszt, amely cég egyedüliként pályáztott a nem túl szabályos többmilliárdos busztenderre

6
gyorkos képe

Jah, egy pillanatra már

Jah, egy pillanatra már megint elfelejtettem, hogy az áldott jó újgazdagaink miből is szerezték a vagyonukat (tisztelet a kivételnek). Nem sajnálom őket, hogy meghiúsult az Alfa Busz biznisze a Bamaco túra után. Előre ittak a medve bőrére. Nem is féltem őket. Lesz majd még közbeszerzés a BKV-nál vagy a Volánnál.

Kanuni Sultan Suleyman

7
ATA képe

Kell a cirkusz a népnek.

Kell a cirkusz a népnek.

8
Attila- képe

Adalék a magánemberhez,

Adalék a magánemberhez, aki a Bamakóra BKV busszal ment.
http://index.hu/politika/belfold/budapest/0229vzsgbkv/?main&rnd=663

9
Tibor_Nesze képe

ez még forintban is

ez még forintban is felháborító lenne, nemhogy euróban... nem tudom mi lesz ezzel az országgal...