Sziasztok!!

Nemrég vettem egy egész jó kerékpárt, az az egy problémája van hogy a festék eléggé le van róla verve. Az a kérdésem, hogy nem tud-e valaki egy helyet, ahol lefestik, a gyárihoz hasonlóan. Vagy egy boltot ahol lehet kapni nagy választékban festéket és matricát. Előre is köszi a választ!

Üdv: Joe

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
elfroland képe

http://www.porfesto.hu "Keré

http://www.porfesto.hu

"Kerékpárváz
Fehér-fekete és szürke színekben: 5000 Ft
Csillámos, metál színekben +20% felárral.
Lakkozás a fentieken kívül +2000 Ft felár.
A homokszórás az árban benne van!"

2
Oversize Load képe

Köszönöm a tippet. Nagyon

Köszönöm a tippet. Nagyon jól néz ki korosodó drótszamaram a XVI. kerületi műhely meglátogatása után :)))

3
olahjoci képe

Köszi a választ, még az

Köszi a választ, még az lenne a kérdésem, hogy matricákat merre lehet beszerezni?

4
bandi210 képe

bocsi de nem tudom mivel

bocsi de nem tudom mivel érdemes festeni?máshol nem találtam infót?!de nem tudnátok segíteni?

5
Gesa képe

attól függ... Vászonra

attól függ...
Vászonra pl. olajfestékkel
Falat Diszperzittel
Bringát autólakkal vagy porfestékkel/szinterezés/

6
Slampixxx képe

Vászon bringa... :-))

Vászon bringa... :-))

7
Attila- képe

Matrica ebay, autofesték

Matrica ebay, autofesték Dupont bolt az Újpesti vasúti híd mellett.

8
Névtelen képe

én jófej matricákat

én jófej matricákat keresek

9
Bobba képe

Üdv! Attila-, az újpesti

Üdv! Attila-, az újpesti Dupont boltot már más is ajánlotta, úgyhogy valószínűleg ott fogok keresgélni. Te festettél már bringát? Szintereztetni nem szeretném, tudom, hogy tartósabb, de valahogy ódzkodok tőle. Szóval ha valakinek van festéssel kapcsolatos tapasztalata, szívesen veszem. Kösz!

10
-ogre- képe

a múlt héten fújtam egy

a múlt héten fújtam egy női bicót eredeti színére. ahol lepattogzott a festék, ott, ill körülötte finomreszelővel, meg smirglivel leszedtem a széleket, meg a felületi rozsdát. két flakon ment rá, de talán egy harmadik is jó lett volna. a festék flakonja 1250 volt, szóval fele annyiba került így, mint szintereztetni.

ogreflikker

11
olcsiii képe

Én csak a kormányomat

Én csak a kormányomat szeretném lefesteni esetleg matt feketére, ha ez megoldható házilag. Már eléggé lekopott róla a gyári festés... Milyen festéket érdemes venni, vagy egyáltalán érdemes-e nekikezdeni otthon ennek a műveletnek?

12
pata képe

Nekem egyszer a Hammerite

Nekem egyszer a Hammerite bevált egy darab alura (hozzávaló alapozóval), de nem csinálnám újra. Guglizz painting metal surfaces -re. Elvileg meg lehet csinálni otthon is, de szerintem nagyobb munka+kiadás+szívás, mint ha vennél egyet. Még akkor is jobban jársz, ha elviszed szakemberhez befestetni.

13
-ogre- képe

+1 ha otthon akarsz

+1
ha otthon akarsz feketét, Jazzpeta módszere lehet jó még. kályhalakk plusz sütő, ha jól emlékszem :)
de egy új kormány sokkal egyszerűbb. ha nem, tekerd be a kívánt színű kormányszalaggal. :)

ogreflikker

14
jszakolczai képe

A gyártónál érdeklődtem

A gyártónál érdeklődtem a vázam pontos RAL színkódja iránt, és azt írták, hogy ők YS színkódot használnak, RAL-t nem. Találkoztatok már ilyennel? Semmi érdemit nem találtam róla. A villát kéne lefújni a váz színére, de szerintem minden festékes rosszul lesz ettől az YS kódtól.