Hol lehet Bp-en 584-es felnit kapni (ISO 40-584 körüli külső menne rá). Hasonló méret is jó, néha 650B néven fut. Mindenhol csak 26" és 622-es felniket látok.
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Hol lehet Bp-en 584-es felnit kapni (ISO 40-584 körüli külső menne rá). Hasonló méret is jó, néha 650B néven fut. Mindenhol csak 26" és 622-es felniket látok.
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Hát, nem tűnik túl
Hát, nem tűnik túl valószínűnek. Esetleg rendelhetsz külföldről: http://www.sheldonbrown.com/harris/rims/584.html
Dollingernél kérdezz rá
Dollingernél kérdezz rá (lásd bringaboltok)
Boci
----------
...akrat icob, icoB
3:-O
RABIC - LE AZ ÚTRA!
heló! vaterán most láttam
heló!
vaterán most láttam 2 ilyet nemtudom, mennyiért. az egyik alu, a másik acél, mindkettő festett.
ez ugye a 26×1 3/8-os kerék. ilyen van a csepel sprintemen is. ahol találsz belsőt hozzá, vagy külsőt, vszeg lesz felni is... ha legközelebb megyek boltba, megkérdezem.
Kösz a segítséget. Most
Kösz a segítséget. Most azt gondolom, nem érdemes ezt hajtani mert ha találok is egyet, nagyon nehezen beszerezhető is az ár/minőség arány messze elmarad a szabvályos (559,622) felniktől. Hajtom, ameddig kipurcan, aztán az első villát lecserélem és rakok oda 622-t, hátulra pedig egy 559-eset.
És valaki tudja, hol lehet
És valaki tudja, hol lehet ilyen (584-es) külsőt venni? SOS-ben kéne :)
Bigbike-nál (bigbike.hu,
Bigbike-nál (bigbike.hu, Örs) vettem. De nagy választékra ne számíts sehol.
thx
thx