Szóval ez azt akarja takarni, hogy mi a véleményetek a Shimano 105-ös szettről...

...na jó, nem kertelek. van egy PEUGEOT versenybicikli ami full Shimano 105-tel van szerelve és felkeltette az érdeklődésem. Mondjuk nincs rá most pénzem, de mi a véleményetek erről a szettről??? Illetve várnék még ide jó ár/érték arányú, korrekt árú fék, hajtókar és váltó (ezek cseréjét tervezem) ajánlatokat a szputnyikomra... tom, h már mindenki unja, h a szputnyikomhoz akarok mindíg mindent, de hát ha ezem van és nem értek (még) annyira hozzá...

UI.: jöhet cuccos használtba is csak jó legyen ;)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
zsoltee képe

Tapasztalatom még

Tapasztalatom még egyáltalán nincs ezzel a szettel (és sok másikkal se), de a shimano ajánlása szerint ezt nekem találták ki. A legjobb minőségi kategória, ahol még nem mentek rá nagyon a súlycsökkentésre és karbonmániára. Szóval nem az a kategória, ami már pazarlás az emberek 95%-a számára, hanem az elérhető legjobb. Én féket szeretnék majd venni 105-öst, egyébként Sora cuccok vannak alapból a bringámon.

Zsoltee

2
boci képe

nekem az versenybringámon

nekem az versenybringámon 105-ös szett van + rsx fékkarváltó. szerintem nagyon jó. nem túl érzékeny, nem kell sűrűn beállítgatni, de igényes szett
szerintem :)

egyébként, ha látsz hasonló árban neked megfelelő szettel szerelt bringát és csak a szett érdekel, szólj, mert lehet, hogy a többi (azaz a bringa maradéka) engem érdekelne. és akkor mondjuk felesbe vagy valahogy beszállok a költségekbe :)

már csak kicsit Bice-Boci
----------
...akrat icob, icoB
3:-O

NYÉLEN FOGOM RAKNI, NEM A JÁRDÁN!

3
mezga képe

105? Nem vagyok

105?
Nem vagyok szett-tortenesz :-)
De van belole nehany :-)
http://www.fa-technik.adfc.de/Hersteller/Shimano/

4
sróf képe

Évek óta ezt használom,

Évek óta ezt használom, csak ajánlani tudom.

5
dirobi képe

Gondolom, azért 3 év alatt

Gondolom, azért 3 év alatt választ kapott a kérdésére. :D